1. Avaleht
  2. Majandus
  3. SÜDAMEST TÄNULIKUD! R-Kioski kliendid aitavad uuendada SOS Noortekodu küttesüsteemi
SÜDAMEST TÄNULIKUD! R-Kioski kliendid aitavad uuendada SOS Noortekodu küttesüsteemi

SÜDAMEST TÄNULIKUD! R-Kioski kliendid aitavad uuendada SOS Noortekodu küttesüsteemi

rkioskEelmise aasta novembris ja detsembris kogus Eesti suurim tänavatoidu kett R-Kiosk nii kohvi müügilt kui ka kioskites olevatesse annetuskastidesse piisavalt raha, et uuendada SOS Keila Noortekodu küttesüsteemi.

SOS Lasteküla fundraisingu juht Kadi Sumberg ütles, et uus katel on Keila SOS Noortekodule väga vajalik. “Jaanuari esimesel nädalal läks olemasolev õlikatel ootamatult katki, selle parandamise päeval pidid noored veeta hakkama saama. Õnneks maja väga külmaks ei läinud ning tehtud kiirremont aitab katlal veel vastu pidada. Oleme südamest tänulikud R-Kioskile ja tema klientidele, kes kohvi ostes noortekodule heaks annetuse tegid. Tänu toetusele võtame kevadel ette küttesüsteemi vahetuse, mis tulevikus aitab ka maja ülalpidamiskuludelt märkimisväärselt kokku hoida,” lisas Sumberg.

R-Kioski tegevjuhi Tiia Ilvese sõnul hindab R-Kiosk oma esmakordset heategevuskampaaniat igati õnnestunuks. “Perekodule vajalik katlavahetus tuleb kevadel tänu R-Kioski klientidele, sest katla vahetuseks vajalik summa, 7900 eurot, koguti kokku. See kena tulemus on meid pannud mõtlema juba järgmistele heategevusprojektidele, et seeläbi suurendada oma panust vastutustundlikusse ettevõtlusesse. Vastutustundlik ettevõtlus tähendab, et ettevõtjad aitavad vabatahtlikult oma igapäevase äritegevusega saavutada ühiskonnas olulisi sotsiaalseid ja keskkonnaalaseid eesmärke,” selgitas Ilves.

Täna elab Keila, Põltsamaa, Narva-Jõesuu ja Juuru lastekülade peredes ning Tallinna ja Keila noortekodudes üle 200 vanemliku hooleta lapse. R-Kiosk kogus raha Keila Noortekodu küttesüsteemi uuendamiseks eelmise aasta 16. novembrist kuni 27. detsembrini. Iga müüdud kohvi pealt annetati 5 senti ja samuti olid kioskites väljas annetuskastid.

Head Uudised GoodNews