1. Avaleht
  2. Majandus
  3. SÜNDINUD JUHIKS! Agur Esula oli juht juba enne lubade saamist
SÜNDINUD JUHIKS! Agur Esula oli juht juba enne lubade saamist

SÜNDINUD JUHIKS! Agur Esula oli juht juba enne lubade saamist

agurÜks Tallinna tuntuimatest taksofirmadest on endisest Saksa Taksost välja kasvanud DRiVR. Selle firma kaubamärgiks on korralikud autod, laitmatu teenindus ja sõbralikud taksojuhid, kellega jätad pärast sõitu hüvasti nagu kauaaegse tuttavaga.

Tutvustame selle firma taksojuhte, kes sõidavad täpselt ja õigeaegselt kohale nagu kangelane filmis “Riskikuller”, tutvustavad ennast bondilikult “Ma olen juht, autojuht” ja on kliendi huvide eest härrasmehelikult väljas nagu kuulus James Bond ise, eriti veel kui tegu on daamidega. Need mehed on oma ameti parimad esindajad, kes on teadlikud oma vastutusest sõitja elu ja kohalejõudmise eest ning teevad kõik, et see nii ka läheks.

Esimene neist meestes, Agur Esula, arvab, et ta ilmselt lausa sündis autojuhiks. Tegelikult läks ta kooli kõrvalt autosid remontima, vanust oli noormehel tollel hetkel viisteist. “Ehk siis autot juhtisin enne lubasid ja kui lubade aeg käes oli, siis tuli need lihtsalt vastu võtta,” naerab Agur. Motivatsiooni kohta ütleb ta: “Jään selle juurde, et  auto juhtimine on meeldiv tegevus ja kui sa teed midagi meeldivat ja hästi, siis ongi kõik hästi.”

Taksot sõites on mehel olnud mitmesuguseid juhtumisi, aga ta arvab, et väga erilised need pole olnud, sest midagi konkreetset talle kohe meelde ei tule. “Kuid mis seostub auto juhtimisega, siis üks asi on alati meeles — kui olin roolis olnud umbes paar aastat, siis tundus see juba kuidagi lihtne ja loomulik, mõtlesin, et peaks midagi teistmoodi proovima, proovisin siis jalad ristis sõita – ja sõitsin õnnelikult läbi garaaži ukse.”

IMG_8796

Aguri arvates on hea juht see, kes suudab ohtu ennetada ja sõidab sujuvalt. “Roolis peab rahulik olema, tänu sellele olen saanud ka mõned püsikliendid, kes on minu sõitmisega väga rahul,” seletab kauaaegne juht. “Aga hea klient on see, kes teab mida ja kuhu ta soovib ning kui ta autost lahkub, siis on tal hea meel, kui on juhile meeldiva sõidu eest tippi jätnud. Lemmikuteks pean kõiki oma püsikliente.”

Selline on siis Agur Esula lugu. Aga Saksa Takso eel- ja praegust lugu teab juba iga nende klient. Drivr Eesti on Saksa Takso mantlipärijana kvaliteetse transportteenuse pakkuja, kelle põhieesmärgiks on pakkuda senisest mugavamaid ja kliendi vajadustele sobivamaid lahendusi parima hinna ja kvaliteedi suhtega.

IMG_8803

Drivr Äpi saab alla laadida SIIT!

Head Uudised GoodNews