1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Swedbanki kliendid on tellinud preemiapunktide eest ligi miljon kingitust
Swedbanki kliendid on tellinud preemiapunktide eest ligi miljon kingitust

Swedbanki kliendid on tellinud preemiapunktide eest ligi miljon kingitust

swedbankPreemiaprogramm on Swedbanki lojaalsusprogramm, milles osaleb rohkem kui 725 000 aktiivset panga eraklienti. Panga kliendid on viimase kolme aasta jooksul tellinud programmi kaudu preemiapunktide eest ligi miljon kingitust.

Swedbanki jaepanganduse tegevdirektori Ulla Ilissoni sõnul on preemiaprogrammi kasulikkuse enda jaoks avastanud üle 45% aktiivsetest klientidest. „Suur osa klientidest kasutab programmi pakutavaid võimalusi mitu korda aastas. Kõige populaarsemaks kingituseks on tasuta pangasisesed euromaksed netipangas, kuid väga paljud kliendid eelistavad annetada oma punktid ka heategevuseks. Nimelt iga kümnes tellimus on olnud preemiapunktide annetus,“ sõnas ta.

„Järjest rohkem eelistatakse ka erinevate poodide, toodete ja teenuste sooduskuponge, mida on võimalik tellida soodsa punktisumma eest ning mis võimaldavad klientidel olenevalt ostust hoida kokku märkimisväärse rahasumma. „Soovitan klientidel kingivalikul pidevalt silma peal hoida, kuna uusi pakkumisi lisandub pidevalt. Samuti tasub jälgida oma punktisaldot ning aegumistähtaega, mida on võimalik näha Swedbanki internetipangas erakliendi lehel,“ märkis ta.

Preemiaprogrammis on võimalik koguda preemiapunkte nii deebet- kui krediitkaardiga makstes ja vahetada punktid hiljem meelepäraste pangateenuste, kingituste, soodustuste vastu või annetada need heategevuseks.

Head Uudised GoodNews