1. Avaleht
  2. Toode
  3. Tallegg laiendab ahjus valmistatavate kanaroogade valikut
Tallegg laiendab ahjus valmistatavate kanaroogade valikut

Tallegg laiendab ahjus valmistatavate kanaroogade valikut

Ahjukintsud küpsetuskarbis barbecue marinaadis 900 g

Kodumaine linnulihatootja Tallegg valmistas sügis-talvisel hooajal uued erimaitsetega ahjukarbid: ahjukintsud barbecue-marinaadis, ahjupoolkoivad läätsede ja meega ning ahjutiivad datlisiirupi-balsamico kastmes.

Talleggi turundusjuhi Triin Kõrgmaa sõnul laiendab ettevõte ahjukarbis valmistatavate kanaroogade segmenti oma toodangus, kuna maitsestatud ja lihtsalt valmivate linnuliha toodete tarbimine on Eestis kasvutrendis. Samuti on tegemist heade alternatiivsete valikutega Talleggi ahjukanade austajatele.

“Ahjukarbis liha valmistamiseks kulub kõigest tunnike ning tarbija saab valida erinevate broileritükkide hulgast just oma lemmiku – valikus on kintsud, poolkoivad ja tiivad,” ütles Kõrgmaa. Talleggi uued erimaitsetega broileritükid on pakendatud spetsiaalselt küpsetamiseks sobivasse karpi. Karbilt tuleb vaid eemaldada kartongümbris, teha karpi ümbritsevasse kilesse noa või kahvliga mõned augud ning asetada see tunnikeseks 180C juurde küpsema.

Ahjupoolkoivad küpsetuskarbis läätsede ja meega 900 gAhjukarpide lisandumine Talleggi sortimenti aitab Kõrgmaa sõnul veelgi laiendada üha populaarsemaks muutuva kanaliha valikut poelettidel. Tema hinnangul otsib Eesti tarbija just lihtsasti valmivat ning samas madala kalorsusega liha, mille valmistamine ei nõuaks palju aega. “Tänu meie uutele ja eristuvatele marinaadidele, lisanditele ja kastmetele saavad tarbijad enda toidusedelit muuta palju mitmekesisemaks,” lisas Kõrgmaa.

Talleggi tooted kuuluvad AS HKScan Estonia tootevalikusse. HKScan Estonia on Eesti suurimaid toiduainetööstuse ettevõtteid, mis kuulub HKScan kontserni. HKScan on Põhjamaade juhtiv lihaekspert. HKScan toodab, müüb ja turustab tugevate kaubamärkide all kvaliteetset ja vastutustundlikult toodetud sea- veise-, linnu- ja lambaliha, töödeldud liha ning valmistoite. Ettevõtte koduturud asuvad Soomes, Rootsis, Taanis ja Baltimaades. HKScan ekspordib tooteid peaaegu 50 riiki. HKScan Grupi 2013. aasta netokäive oli 2,1 miljardit eurot ning kontsernis töötab ligi 7 700 töötajat, mis teeb kontsernist ühe Euroopa juhtiva lihaettevõtte.

Head Uudised GoodNews