1. Avaleht
  2. Toode
  3. Tallegg laiendas suvehooajaks šašlõkkide valikut
Tallegg laiendas suvehooajaks šašlõkkide valikut

Tallegg laiendas suvehooajaks šašlõkkide valikut

Jogurti šašlõkk
Jogurti šašlõkk

Talleggi kanašašlõkkide sortimenti lisandus uuel grillihooajal kintsuliha šašlõkk paprika, sibula, pipra, köömnete, basiiliku ja punega.

Kui kogu šašlõkkide turg kasvas möödunud hooajal Eestis 9%, siis Talleggi šašlõkkide tarbimine kasvas pea kaks korda kiiremini ehk 17%. Talleggi turundusjuhi Triin Kõrgmaa sõnul jätkub linnuliha tarbimise kasvutrend ka uuel hooajal ning sortimendi laiendamine on loogiline samm.

“Uue šašlõki puhul on tegemist suhteliselt maheda kergelt punaka marinaadiga, mille maitset rikastavad klassikalised ürdid ja lisandid. Kuna šašlõkk on valmistatud kintsulihast, sobib ta hästi pehme ja mahlaka šašlõki armastajatele ning seda on imelihtne grillida kartmata, et liha võib kuivaks muutuda,” tutvustas uut toodet Kõrgmaa.

Broilerilihašašlõkk jogurti marinaadis
Broilerilihašašlõkk jogurti marinaadis

Talleggi kõige populaarsemaks šašlõkiks on juba aastaid olnud jogurti šašlõkk fileest ja kintsulihast, mis teenis 2009. aastal Eesti Parima Lihatoote tiitli. Populaarsuse poolest teisel kohal asub jogurti fileešašlõkk, mis on valmistatud täielikult nahata fileest. Ka antud toode on pälvinud Eesti Parima Lihatoote tiitli – seda 2013. aastal.

“Talleggi sortimenti kuulub kahte tüüpi šašlõkke – ämbrisse pakendatud nahata filee ja kintsuliha põhised šašlõkid ja vaakumis nahaga kintsuliha šašlõkid ehk iga tarbija saab valida just sellise toote nagu soovib – vastavalt maitse- ja lihatüübi eelistustele ning kasutusmugavusele,” lisas Kõrgmaa.

Lisaks leiab Talleggi šašlõkkide valikust tomatišašlõki, BBQ šašlõki ja jogurti-rohelise sibula šašlõki.

kintsulihašašlõkk Quesadilla
Retsepti foto: Kerlin Leidis

Talleggi toidublogija Kerlin Ledise retsept:
Šašlõkk karulaugu-juustu Quesadilladega 4-le

Vaja läheb: 1 pakk Talleggi kintsulihašašlõkki, 4 suurt tortillat, 100g riivjuustu, 4spl vürtsikat tomatikastet, 2 suurt tomatit, suur punt karulauku

Määri tortillad tomatikastmega. Kata 2 tortillat riivjuustu, viilutatud tomatite ja hakitud karulauguga. Aseta teised tortillad nende peale. Küpseta grillil või ahjus grillrežiimil mõlemalt poolt paar minutit. Lase veidi jahtuda ja lõika tortillad neljaks ning serveeri šašlõkiga.

Head Uudised GoodNews