1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tallinnas avab uksed Põhjamaade suurim lemmikloomakeskus
Tallinnas avab uksed Põhjamaade suurim lemmikloomakeskus

Tallinnas avab uksed Põhjamaade suurim lemmikloomakeskus

PetCity_kliinik_PärnusRannamõisas avab detsembris uksed teadaolevalt Põhjamaade suurim, 2500 ruutmeetril laiuv moodne lemmikloomakeskus PetCity, kus on unikaalse kontseptsioonina ühe katuse alla koondatud kõik lemmikloomade pidamisega seonduv maailmatasemel loomakliinikust lemmikloomatarvete kaupluse, ilusalongi, loomakohviku ja hotellini.

Rannamõisa PetCity keskuse juurde kuulub lemmikloomatarvete kauplus, tipptasemel tehnoloogiaga kliinik ja loomade treeningsaal. Lisaks pakutakse keskuses lemmikloomadele hotelliteenust, kus on näiteks eraldi kassituba, kus nad mängida ja vabalt ringi liikuda saavad. Samuti leiab keskusest veel lemmikloomakohviku, groomingu ehk loomade iluteenused, võimalused lemmikloomade kindlustamiseks ja palju muud.

Petcity_juhatuseliige_merikekaesveld (2)“Meie missiooniks on teha kõik endast olenev, et viia Eesti lemmiklooma pidamise kultuur uuele tasemele ning aidata kaasa lemmikute kui pereliikmete väärtustamisele ühiskonnas. Pet City eesmärk on pakkuda loomaomanikele ja nende lemmikutele kõike vajalikku mugavalt ühes kohas. Nii säästavad inimesed aega, mida saavad oma lemmikule pühendada,” sõnas PetCity juhatuse liige Merike Kaesveld.

Pet City kaupluses on müügil lai valik tooteid, leidub nii populaarseid kaubamärke kui ka hulgaliselt Baltikumis esmakordselt müügil olevaid eksklusiivseid, erinevatele dieetidele keskendunud toitusid.

PetCity_PärnusPetCity esinduskliinik, mille omanikuks on nii Eestis, USA-s, Austrias, Iirimaal, Suurbritannias kui ka Hong Kongis praktiseerinud veterinaariadoktor Heli Säre, hakkab pakkuma teenuseid, mida teistes lemmikute kliinikutes hetkel veel ei pakuta. „Näiteks saab Rannamõisa kliinikus läbi viia erinevaid keerulisemaid operatsioone, mida on seni olnud võimalik teha lähimatest riikidest vaid Soomes. Soetame kliinikusse kompuuter-tomograafi, pöörame suuremat tähelepanu anesteesiale ja operatsioonijärgsele valuravile,” tutvustas kerkivat kliinikut PetCity doktor Heli Säre, kes on üks vähestest Euroopas sertifitseeritud veterinaaranestesioloogidest.

Eesti esimene PetCity keskus avati suvel Pärnus. Viie aasta jooksul on Pet Cityl kavas laieneda üle kogu Baltikumi ning avada Eestis ligi 70 kauplust, neist osade juures saab olema ka kliinik.

Head Uudised GoodNews