1. Avaleht
  2. Äri
  3. TÄNA ALGAS REGISTREERIMINE I EAS aitab tööstushäkiga tööstusettevõtteid digitaliseerida
TÄNA ALGAS REGISTREERIMINE I EAS aitab tööstushäkiga tööstusettevõtteid digitaliseerida

TÄNA ALGAS REGISTREERIMINE I EAS aitab tööstushäkiga tööstusettevõtteid digitaliseerida

Täna algas registreerimine 18.-20. novembril 2020 toimuvale tööstushäkile fookusteemaga “Digitaliseerimine!”. Tegemist on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EASi) poolt ellukutsutud praktilise koolitusega, mille ellu viimisel on partneriks Civitta Eesti AS.

Koolituste sarja eesmärgiks on anda tööstusettevõtetele praktilised teadmised ja kogemused oma ettevõtte järgmisele tasemele viimiseks. „Eelmise tööstusajastu lahendustega digitööstuse keskkonnas kaua konkurentsis ei püsi, seega peab tuleviku maailmas iga tööstus olema tark tööstus. Pakume koolitusega praktilisi oskusi, kuidas tuleviku maailmas hakkama saada,“ ütles EASi tööstuse digitaliseerimise projektijuht Kersti Kuusksalu.

Koolitusele on oodatud tööstusettevõtted, kes soovivad tõsta tootlikkust digitaalsete ja automaatsete lahenduste abil ja infotehnoloogia ettevõtted, kes loovad tööstussektorile terviklikke lahendusi. „Ühest lahendust ei ole olemas ja igal ettevõttel võib probleem olla erinev. Digitaliseerimisega alustamisel on oluline tuvastada oma senistes protsessides nõrgimad kohad ja leida nendele tänapäevased tehnoloogilised lahendused,“ kommenteeris Kuusksalu.

Tööstushäkk on kolmepäevane häkatoni formaadis üritus, kus tööstusettevõtete ja IT-ettevõtete esindajad saavad mentorite toel intensiivselt arendada oma valdkonnas märgatud väljakutsetele digitaalseid ja automaatseid lahendusi. Üheskoos otsitakse välja ja sõnastatakse iga konkreetse tööstusettevõtte probleemid, valitakse nendest põletavaim ning töötatakse välja digitaalse lahenduse prototüüp. Selle tulemusena on tööstusettevõtetel võimalik suurendada oma tulu, pakkuda klientidele innovatiivseid lahendusi ning laiendada oma äritegevust.

Tööstushäkil osalemine võimaldab meeskondadel lahenduste prototüüpide väljatöötamiseks kasutada koolitusel osalevaid oma ala eksperte ja praktikuid, kes toetavad osalejate meeskonnatööd kaasaegsete meetodite ja tööriistadega, mida ettevõtted saavad ka edaspidi oma ettevõtte arendustegevustes kasutada. Meeskondade moodustamisega alustatakse enne üritust. Registreerinutega võetakse jooksvalt ühendust sobivate osapoolte väljaselgitamiseks ja kokkuviimiseks.

Lisainfo ja registreerumine siin. Kandideerimine on avatud kuni 13. novembrini.

Head Uudised GoodNews