1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Täna arutlevad ettevõtjad ja arvamusliidrid vastutustundliku müügi teemal
Täna arutlevad ettevõtjad ja arvamusliidrid vastutustundliku müügi teemal

Täna arutlevad ettevõtjad ja arvamusliidrid vastutustundliku müügi teemal

vastutustundlik-muukTäna toimub Tallinnas Kultuurikatlas konverents „Vastutustundlik müük – kus on kasu?“. Konverentsi eesmärk on arutleda 14 Eesti juhi ja ettevõtjaga teadlike tarbijate ootustest ettevõtetele ja usaldusväärsuse suurendamisest oma klientide ees, mis on saamaks ettevõtte majandustulemuste olulisteks mõjutajateks.

Konverentsil avatakse arutelu vastutustundliku müügi teemal nii turunduse ja kommunikatsiooni kui teeninduse võtmes. Konverentsi kolmes teemablokis võtavad sõna 14 Eesti juhti ja ettevõtjat, et vahetada kogemusi ja arutleda, milline on vastutustundliku müügi mõju ettevõtte finantstulemustele.

Konverentsi ühe osaleja Heldur Meeritsa arvates on teema avamine oluline, sest tarbijad muutuvad üha teadlikumaks ja klient ei rahuldu enam selgitusteta ostudega. Ka Arengufondi esinaine Annika Lentso leiab, et „Üha rohkem uuringuid viitab sellele, et ettevõtte sotsiaalne vastutustundlikkus on pikaajalise kasumlikkuse üks eeldusi – ükski ettevõte ei saa eksisteerida ilma tema teenust tarbivate inimesteta. Kiputakse kulutama just neile kaupadele/teenustele, mis tekitavad hea tunde. Veelgi enam – on leitud, et tarbijad tahavad, et ettevõttel, mis panustab kogukonda, läheks hästi.“

Heldur Meerits: „Konverents aitab tegelikkust ideaalidele lähemale tuua. Kui müük oleks õigesti korraldatud, siis teeks ta meie elu paremaks ja mitte halvemaks. Kas see on võimalik vaid unelmate maailmas, kus saame ostu kohta ausad vastused kõikidele oma küsimustele?“

Konverentsil astuvad lisaks Heldur Meeritsale ja Annika Lentsole üles Teenusmajanduse Koja värske juht Jaan Pillesaar, Baltimaade juhiva investeerimisettevõtte BaltCap juhivpartner Martin Kõdar, LHV tegevjuht Erki Kilu, Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro, Restoranide Rataskaevu 16 ja Pegasus teenindusjuht ja juhatuse liige Rain Tunger ja paljud teised.

Konverentsi modereerib Alar Ojastu, koolituse „Tugevustele tuginev juhtimine“ autor ja motiveeriva teeninduse ekspert.

Täpsemat infot ja konverentsile registreerida saab SIIT!

Konverentsi korraldab Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum MTÜ, mis edendab alates 2005. aastast Eestis vastutustundliku ettevõtlust, ühendab vastutustundlikku ettevõtlust praktiseerivaid ettevõtteid ja väljastab ainsa organisatsioonina Eestis Vastutustundliku Ettevõtluse märgist.

Konverentsi päevakava:

09:30 – 10:00 Registreerimine ja tervituskohv
10:00 – 10:15 Avasõnad ja sissejuhatus
10:15 – 10:40 Annika Lentso, Arengufondi juhatuse esinaine: “Üleilmsed suunad ettevõtluses”
10:40 – 12:00 Sessioon: vastutustundlik turundus ja kommunikatsioon
10:40 – 11:00 Märt Haamber, Overall Eesti AS-i juhatuse liige: “Tegutse ausalt ja edukat, ära müü ega turunda”
11:00 – 11:20 Kristjan-Paul Raude, WSI Online tegevjuht, juhatuse liige: “Mida tähendab turunduses vastutustundlikkus?”
11:20 – 12:00 Paneelarutelu: Erki Kilu (LHV Panga tegevjuht), Alar Ojastu, Kristjan-Paul Raude, Märt Haamer
12:00 – 12:45 Lõuna
12:45 – 14:50 Sessioon: Vastutustundlik müük
12:45 – 13:05 Martin Kõdar, AS BaltCap juhtivpartner: “Vastutustundlik investeerimine ja professionaalse kliendi (investori) ootused”
13:05 – 13:25 Andrija Arro, Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht: “Tuleviku kodupood on vastutustundlik”
13:25 – 13:45 Kristjan Õunamägi, Loodusvägi OÜ juhatuse esimees ja ekspordijuht: “Kust jookseb vastutustundlikkuse piir toote pakkumise ja turu ootuste vahel?”
13:45 – 14:05 Joan Hint, Reval Denim Guild looja, loov-ja turundusjuht: “Vabadusest ja vastutustundest ettevõtluses”
14:05 – 14:25 Heldur Meerits, Investor ja vabamõtleja: “Muutumatu inimene, muutlik kultuur”
14:25 – 15:00 Paneelarutelu: Heldur Meerits, Joan Hint, Martin Kõdar, Kristjan Õunamägi
15:00 – 15:15 Kohvipaus
15:15 – 16:45 Sessioon: Vastutustundlik teenindus
15:15 – 15:35 Rain Tunger, Restoranide Rataskaevu 16 ja Pegasus teenindusjuht, juhatuse liige, “Kuidas saavutada paremaid tulemusi, hoides samal ajal kaastootajates initsiatiivi ning positiivsust – Restoranide Rataskaevu 16 ja Pegasus näidetel”
15:35 – 15:55 Kai Realo, Circle K Eesti (endine Statoil Fuel & Retail Eesti) tegevjuht, “Eetiline käitumine – kas kaitsetaktika, ennetus või lihtsalt poos?”
15:55 – 16:15 Jaan Pillesaar, Helmes AS-i tegevjuht, juhatuse esimees, “Kuidas ühendada äri ja hoolivus?“
16:15 – 16:35 Paneelarutelu: Kai Realo, Rain Tunger, Alar Ojastu, Jaan Pillesaar

Head Uudised GoodNews