1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Täna toimub Telia uues Ülemiste esinduses perepidu
Täna toimub Telia uues Ülemiste esinduses perepidu

Täna toimub Telia uues Ülemiste esinduses perepidu

1. juunil kell 15:00 toimub Ülemiste keskuse uuenenud Telia esinduses auhindadest ja esinejatest tulvil perepidu, millega tähistatakse tänavust lastekaitsepäeva.

Uuenduskuuri läbi teinud esinduses toimub avamise puhul sisukas meelelahutusprogramm, mis sisaldab erinevaid mänge, esinemisi ja auhindade loosimisi.

Ülemiste esinduse avamispeol saab kaasa elada JJ-Street tantsukooli vägevale etteastele, kes seisab koos Teliaga küberkiusamise vastu ning toetab „Suurim julgus“ algatust. Vaid paar päeva hiljem ehk 3. juunil astuvad JJ-Street tantsijad üles Alexela Kontserdimajas toimuval Eesti suurimal tantsušõul: Streetshow „Teine dimensioon“.

Veel saavad kõik huvilised värskelt avatud Telia esinduses õnne proovida SMS-mängus, kus on võimalik võita nii suuremaid kui väiksemaid auhindu. Kõik, kes sooritavad avamispäeval esindusest ostu, osalevad Droonide Mängu loosimises, kus on võimalik võita endale 600 eurot maksev droon. Lisaks pakutakse avamispeol mitmeid tooteid soodushinnaga.

Kõige pisematele on loodud kohapeal aga põnev programmerimist tutvustav ja loogilist mõtlemist arendav Hello Ruby mängunurk.

„Lastekaitsepäeva programm on hea näide sellest, kuidas me saame oma värskenduskuuri läbinud esindustes nii täna kui tulevikus võõrustada ühiskondlikult olulisi ja temaatilisi sündmusi. Seega mängivad Telia uued esindused tunduvalt laiemat sotsiaalset rolli kui pelgalt kaubamüük ning klienditeenindus,“ sõnas Telia Eesti jaeäri juht Katre Liiberg.

Telia uued esindused mängivad tunduvalt laiemat sotsiaalset rolli kui pelgalt kaubamüük ning klienditeenindus.

Uuenduskuuri läbinud Telia esindus Ülemiste keskuses avab uksed 1. juunil kell 11.00, meelelahutusprogrammi algus on kell 15:00.

Head Uudised GoodNews