1. Avaleht
  2. Toode
  3. Heategevustoode
Heategevustoode

Heategevustoode

Viimased aastad on tõestanud, et paljud tublid Eesti ettevõtted on sotsiaalselt küpsed. Mitmete ettevõtete toodetest märgistusega “Heategevustoode” läheb protsent või paar heategevuseks (MTÜ Naerata Ometi, kes läbipaistvalt nendega abiprojekte rahastab) erivajadustega laste ja puuduses perede abistamiseks.

Firmade nimekiri, kes püsivalt hetkel “Heategevustoode” süsteemi toetavad:
<tablea entsüklopeediasarjast veel kaks köidet
http://www.goodnews.ee/tanavu-ilmub-tea-entsuklopeediasarjast-veel-kaks-koidet
Tue, 29 Jan 2013 08:13:38 +0000

Heategevustoode

< ![CDATA[

TEA kirjastuse entsüklopeediasarjast ilmub tänavu veel kaks köidet, endiselt on jõus ka plaan kogu sari välja anda 2015. aasta lõpuks, ütles kirjastuse juhatuse esimees Silva Tomingas.

Kuigi algselt pidid sarja viimased köited ilmuma 2013. aastal ja seejärel 2014. aastal, on Tomingase sõnul mitmeid põhjuseid, miks väljaandmine venib. “Algselt me ei teadnud, et meie riigis tõuseb raamatute käibemaks, mistõttu uute tellijate juurdetulek pidurdus, ka ei teadnud me oodata ülemaailmset sügavat majanduskriisi, mis kõigi rahakotile oma pitseri on vajutanud.” rääkis Tomingas.

“Me oleme veel üks väheseid riike, kes oma uut rahvusentsüklopeediat välja annab ja see tempo on märkimisväärselt hea – eelmisel aastal läks trükki kolm köidet,” märkis ta.

Tomingas lisas, et sarja välja andma hakates ei kujutanud kirjastus ette, et Eestis on kirjutavaid erialaspetsialiste väheks jäänud ja need vähesedki on koormatud oma põhitööga.

Kogu sarja väljaandmist 2015. aasta lõpuks pidas Tomingas endiselt võimalikuks. “See plaan on endiselt veel reaalne, arvestades, et väga palju materjali on toimetuses ette valmis tehtud või ka praegu tegemisel.”

“Nii on riikide põhiandmed juba lõpuni üleval e-Entsüklopeedias ning siia on lisandumas juba lähikuudel kuni tähestiku lõpuni suures mahus demograafilist ja ajaloomaterjali. Samuti on lausa lähinädalatel valmis saamas Eesti omavalitsuste põhiandmed koos kaartide, lippude, vappide ja muu materjaliga, mis lähevad kohe e-Entsüklopeediasse ka üles,” rääkis Tomingas. “Kõik need senised ettevalmistused võimaldavad tulevasi köiteid kiiremini välja anda.”

Raamatuna peaks Tomingase sõnul tänavu ilmuma veel kaks entsüklopeedia köidet ja elektroonselt veel üle kolme.

TEA entsüklopeedia 10. köide ilmus jaanuaris.

Head Uudised GoodNews