1. Avaleht
  2. Toode
  3. TASUB TEADA! EuroPark pakub taas soodsa hinnaga tormivarju
TASUB TEADA! EuroPark pakub taas soodsa hinnaga tormivarju

TASUB TEADA! EuroPark pakub taas soodsa hinnaga tormivarju

Rävala parkimismajaIlmateenistuse tormihoiatusest lähtudes soovitab EuroPark viia sõidukid parkimismajadesse tormi eest varjule. Eeloleval õhtul ja ööl kehtib Tallinnas Rävala ja Tornimäe parkimismajades erihind – 6. detsembril kella 19st kuni 7. detsembril kella 9ni maksab parkimine vaid 0,2 eurot tunnis.

Ilmaprognoosi kohaselt paisub viimastel päevadel möllanud tugev tuul veelgi ja ööl vastu esmaspäeva on oodata tormituult puhanguti kuni 32 m/s. EuroParki haldus- ja teenindusjuht Mehis Passi sõnul on mõistlik kindlustada oma sõidukid parkimismajja hoiule viies, kuna tuul võib murda puuoksi ja ringi lennutada esemeid, mis tänavale pargitud autosid tõsiselt kahjustada võivad. „Kui 30. novembril tormi tõttu erihinna kehtestasime, oli tagasiside positiivne, seetõttu otsustasime taas autojuhtide vajadusele vastu tulla ja pakkuda soodsat võimalust auto turvaliseks parkimiseks,“ sõnas Pass.

Parkimismajade tavahind on 2,4 eurot tunnis, seega erihind on rohkem kui 90 protsenti soodsam. Rävala ja Tornimäe parkimismajad on avatud ööpäevaringselt. Rävala 600 kohaline parkimismaja asub aadressil Rävala pst 5, Tornimäe 325 kohalise maja asukoht on Tartu mnt 16b.

Head Uudised GoodNews