1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TEDx Narva toob Ida-Virumaale kokku oma ala väljapaistvaid tegijaid
TEDx Narva toob Ida-Virumaale kokku oma ala väljapaistvaid tegijaid

TEDx Narva toob Ida-Virumaale kokku oma ala väljapaistvaid tegijaid

TEDx Narva toob Ida-Virumaale kokku oma ala väljapaistvaid tegijaid11. oktoobril toimub Narvas esimene Ida-Virumaa TEDx konverents. TEDxNarva toimub Tartu Ülikooli Narva kolledžis ja jääb lõpetama Narva ettevõtlusnädala kava.

TEDxNarva konverentsi eesmärgiks on inspireerida inimesi kaasa mõtlema ja tegutsema, jagades nendega huvitavaid ja uudseid ideid ning erinevaid võimalusi koostööks. Esimene Ida-Virumaa TEDx konverents räägib võimalustest ja põhifookuses on kolm teemat: start-up´id ja ettevõtlikus, loovus ning linnaruum. Kõnelejate seas leiab nii aktiivseid kodanikuühiskonna tegijaid, noori ettevõtjaid kui ka loomeinimesi.

Üles astuvad Eesti tuntud moekunstnik ja taas- ja uuskasutatud riiete disainer Reet Aus, noor ambitsioonikas eesti venelane, Lasnamäe aktivist ja linnalaborant Maria Derlõs, pikalt Venemaal tele-ja raadiomaastikul töötanud, nüüd kohaliku Sky Raadio uudistetoimetaja Natalja Minajeva, rahvusvahelise teenusedisaini büroo Brand Manual üks asutajatest, disaini ja reklaami valdkonnas tegutsev edukas noor ettevõtja Kaarel Mikkin, tundud äri- ja spordimees Vladimir Vološin ja paljud teised huvitavad kõnelejad. Kõikide kõnelejatega saab lähemalt tutvuda ürituse kodulehel.

Konverents on suunatud Ida-Virumaa kohalikele inimestele ja regiooni külalistele. TedxNarva toimub kahes keeles: – eesti ja vene keeles.

Konverentsi osalustasu on 7 € ning registreerimine on avatud ürituse kodulehel: www.tedxnarva.ee.

TEDx on kohalik, iseseisvalt korraldatud üritus, mis võimaldab kokkutulnud inimestel jagada TED-konverentsi sarnast kogemust. TEDx hõlmab ühtaegu sõnavõtte elavas esituses ja TED-i kõnesid video vahendusel, et tekitada seejärel süvitsiminevat diskussiooni ja suhtlust väiksemas grupis. TEDx on inspiratsioonikonverents, kus astuvad üles säravad inimesed väga erinevatelt elualadelt: mõtlejad, loojad, tegutsejad, kel on ideid, mis väärivad jagamist.

Head Uudised GoodNews