1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tele2 katab kogu Eesti 4G-ga
Tele2 katab kogu Eesti 4G-ga

Tele2 katab kogu Eesti 4G-ga

Tele2Tele2 võitis kolmanda 800 Mhz sagedusala litsentsi ning katab tänavu esimesel poolaastal kõige soodsama 4G internetiga terve Eesti.

Tele2 Eesti juhi Argo Virkebau sõnul võitis Tele2 Tehnilise Järelvalve Ameti korraldatud oksjonil 800 Mhz sageduseloa ja katab lisaks senistele suurematele linnadele 95 protsenti territooriumist esimese poolaasta jooksul. “Meie senine strateegia oli pakkuda linnades kõige kiiremat 4G-d ning nüüd parandame uue sageduse toel siselevi ja katame ka ülejäänud piirkonnad,” ütles Virkebau.

“Ehitasime mullu sadu uusi saatejaamasid ning investeerisime Eestisse miljoneid ja teeme seda ka tänavu,” lisas Tele2 Eesti juht.

“Ehitasime enne oksjoni juba suure osa 800 Mhz sagedusel toimivatest saatjatest valmis. Meie uus võrk ei jää konkurentidele kuidagi alla, aga luban, et see on alati parima hinnaga,” ütles Virkebau ja lisas, et Tele2 4G paketid on Eestis ainsana kiirusepiiranguta.

Lisaks 4G võrgu ehitamisele vahetab Tele2 tänavu välja kogu oma senise raadiovõrgu töökindlamate, võimsamate ja energiasäästlikemate seadmete vastu. Tele2 uuendab 2014. aastal ka oma veebikanalid ning arveformaadi lihtsamaks ja mugavamaks.

Tele2 Eesti pakub alati parima hinnaga kvaliteetseid mobiil- ja andmesideteenuseid nii era- kui äriklientidele. Tele2 osutab Eestis teenuseid ligi 518 000 kliendile. Tele2 kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on ülemaailmselt 15 miljonit klienti kokku 10 riigis. Tele2 on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil.

Head Uudised GoodNews