1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tele2 langetab mobiilse interneti hinda
Tele2 langetab mobiilse interneti hinda

Tele2 langetab mobiilse interneti hinda

Tele2 langetab mobiilse interneti hinda nii populaarseimas paketis kui kuulepinguta kasutajale

Soodusoperaator Tele2 langetas täna oma populaarse paketi Internet Mobiilis Small hinda 10 protsenti ehk 4,50 eurole kuus ning kehtestab alates 1. aprillist mobiilse interneti paketti mittevalinud klientidele kuni 100 MB interneti kasutamise päevahinnaks 1 euro.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Mindaugas Ubartase sõnul on Internet Mobiilis S üks ettevõtte populaarsemaid pakette. “Täna kasutab Eestis ligi kolmandik mobiiltelefonide kasutajatest nutitelefone ning interneti kasutamisest on saanud igapäevaselt vajalik teenus, mida Tele2 pakub kõige soodsamalt,” lausus Ubartas. Tele2-e Internet Mobiilis S pakett võimaldab mobiiltelefonis kuni kaks megabitti sekundis allalaadimiskiirust ning kaks gigabaiti andmemahtu. Elisa võrreldav internetipakett maksab 5 ning EMT-s 4.94 eurot kuus.

Lisaks muutub Ubartase sõnul mobiilse interneti kasutamine soodsamaks ka nende klientide jaoks, kelle paketi kuutasu sisse veebi kasutamine juba ei kuulu. “Alates 1. aprillist võib iga Tele2 klient internetti kasutada nii palju kui ta soovib, ilma et ta peaks muretsema ootamatult suurte arvete pärast, mis sagedase veebi lehitsemisega kaasneda võivad,” lausus Ubartas. Tele2 kliendi päevane tasu kuni 100 MB mobiilse interneti kasutamise eest on aprillist alates 1 euro. “Mobiilse interneti tavakasutaja jaoks peaks 100 MB päevas kõigiks vajadusteks piisama ja suurema kasutusmahu korral oleks kliendil majanduslikult mõttekam endale sobilik kuupakett valida,” märkis Ubartas. Teised mobiilioperaatorid küsivad internetilepinguta kliendi käest mobiilse interneti kasutamise 1MB mahu eest üle 2 euro, mis on rohkem kui 200 korda Tele2 pakutavast kallim.

Head Uudised GoodNews