1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tele2 suurendas tootevalikut poole võrra
Tele2 suurendas tootevalikut poole võrra

Tele2 suurendas tootevalikut poole võrra

Tele2Tele2 tõstis esindustes müüdavate telefonimudelite arvu 30 ning lisavarustuse valikut 200 protsenti ja lubab hakata uudismudeleid esimesena müüki tooma.

Tele2 Eesti jaemüügijuhi Sirje Likki sõnul tegi firma täielikult ümber nii poed kui üldised tarnepõhimõtted. “Lisaks suuremale valikule on meie eesmärk ka uued seadmed kiiremini müüki saada. Tõime esimesena Eestisse uued iPhone’id, maailma kõige õhema nutitelefoni Huawei P6 ning veel mitmed kuumad uudismudelid. Palkasime omale ka Nokias, Sony-s ja Huaweis töötanud inimesed, kes tunnevad tootjate siseelu ja annavad meile läbirääkimistel eelise,” ütles Likk ja lubas, et telefonid on Tele2 poes alati kõige odavamad.

Sirje Likki sõnul on ettevõtte teine uus suund pakkuda levinumate mudelite kõrval ka seadmeid, mida teised operaatorid ei müü. “Erineva sortimendi strateegia on end tõestanud ja näiteks GoCleveri ja Huawei tahvelarvutid ning traktoritootja CATi telefonid tõusid kiirelt Eesti enimmüüdavate seadmete hulka,” ütles Likk.

“Kõige rohkem suurendasime lisavarustuse valikut kaablitest kaitsekiledeni. Ka siin tegime oma eristuva valiku – originaalseadmete kõrval võtsime müüki ka niiöelda B-varuosad, mis on sama kvaliteetsed, kuid oluliselt odavamad. Iga mobiilikott Eestis ei pea 30 eurot maksma,” sõnas Likk.

“Samuti muutsime oma poodide tarnesüsteemi ning nüüd täiendatakse suuremate esinduste laovaru iga päev,” lisas Tele2 jaemüügijuht.

Tele2 lõpetas kaks nädalat tagasi oma esinduste uuendamise, mille käigus lisati poodidesse muuhulgas senisest enam riiuleid. Lisaks poodide värskendamisele uuendab Tele2 lähiajal oma veebikanalid ning arveformaadi lihtsamaks ja mugavamaks. Käimas on ka kogu olemasoleva raadiovõrgu väljavahetamine võimsamate, töökindlamate ja energiasäästlikemate seadmete vastu.

Head Uudised GoodNews