1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Telia pakub Euroopa Liidus rändlemist koduturu hinnaga
Telia pakub Euroopa Liidus rändlemist koduturu hinnaga

Telia pakub Euroopa Liidus rändlemist koduturu hinnaga

TeliaTelia tutvustas täna uusi mobiilsidepakette, mis võimaldavad kasutada kogu Euroopa Liidus rändlusteenust koduturu hindadega.

Esimesena Eestis on Telia era- ja äriklientidel võimalik kogu Euroopa Liidus (EL) kasutada rändlusteenust sama soodsalt kui koduturul. See tähendab, et kliendid saavad helistada, saata sõnumeid ja kasutada mobiilset internetti EL-is samade hindadega nagu Eestis.

Erakliendi poolelt tõi Telia turule uued Mobiilse Elu paketid, mis sisaldavad varasemaga võrreldes kuni kolmandiku võrra rohkem mobiilse interneti mahtu. Samal ajal odavneb uutes pakettides sisalduva gigabaidi (GB) hind.

Uus Mobiilse Elu portfell sisaldab 8 erineva andmesidemahuga paketti. Iga pakett sisaldab internetimahtu, mida saab koduse hinnaga kasutada lisaks Eestile kõikjal Euroopa Liidus. Lisaks uuenevad kõnepaketid, kuhu lisandub olulisel määral kõneminuteid ja SMS-e, mida saab samuti kodustel tingimustel kasutada kogu EL-is. Täpsema ülevaate uutest Mobiilse Elu pakettidest saab SIIN.

Telia Eesti juhatuse esimehe Dan Strömbergi sõnul soovib ettevõte selle sammuga kindlustada, et kliendid saaksid juba kaks kuud enne rändlusregulatsiooni jõustumist kasutada mobiiliteenuseid Euroopa Liidus samadel tingimustel kui Eestis

„Meie senine kogemus näitab, et kui inimesed saavad reisil viibides kasutada mobiiliteenuseid koduturu hinnaga, tarbitakse neid kordades aktiivsemalt kui muidu. Selleks lisasime oma pakettidesse juurde märkimisväärsel hulgal kõne- ja andmesidemahtu, et suhtlemine Euroopas oleks sama muretu kui Eestis. Soovime, et meie kliendid ei peaks reisile minnes andmesidet välja lülitama või kartma suurte üllatusarvete pärast.“

Värskenduse teeb läbi ka Telia äriklientidele mõeldud portfell, mis kannab nüüdsest nime Mobiilne Äri. Sarnaselt Mobiilse Eluga kasvab ka Mobiilse Äri pakettides sisalduv mobiilse interneti maht ning langeb pakettides sisalduva gigabaidi hind. Uute Mobiilse Äri pakettidega saab tutvuda SIIN.

Nii era- kui ärikliendid saavad endale sobivaima teenusportfelli kokku panna endiselt  lihtsal meetodil: klient valib ise, millises mahus kõnesid, sõnumeid ja internetti soovib ta ühes kuus kasutada ning koostab sellele vastavalt endale sobiva mobiilsideteenuse paketi. Lisaks saavad Mobiilse Elu ja Mobiilse Äri kliendid ühte gruppi lisada kuni 5 erinevat nutiseadet ja/või kasutajat, kelle vahel saab enda poolt valitud mobiilse interneti mahtu jagada.

Need Telia kliendid, kes ei soovi soodsatel kodustel tingimustel EL-is rändlusteenust kasutada, saavad jätkata oma seniste pakettide kasutamist.

Juuni keskel jõustub Euroopa Komisjoni poolt välja töötatud EL-i rändlusregulatsioon, mis kohustab mobiilsideoperaatoreid pakkuma oma teenuseid kogu Euroopa Liidus sama soodsalt nagu koduturul.

Head Uudised GoodNews