1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Telliskivi Loomelinnakus hakkab tegutsema Muhu Leib
Telliskivi Loomelinnakus hakkab tegutsema Muhu Leib

Telliskivi Loomelinnakus hakkab tegutsema Muhu Leib

Muhu Pagar OÜ
Muhu Pagar OÜ

Muhu Leib OÜ avab KredExi laenukäenduse abil täna Tallinnas Telliskivi Loomelinnakus kaasaegselt sisustatud uue pagaritöötoa.

Muhu Leib OÜ hakkab Telliskivi Loomelinnakus küpsetama peamiselt Muhu leiba, mida täna turustatakse edukalt peamiselt Muhu- ja Saaremaal. Uue töökoja avamine Tallinnas võimaldab paremini rahuldada kasvanud tarbijate vajadust, sest üha rohkem ostavad leiba Muhumaalt kaasa siseturistid.

“Kui enne oli Muhu leib populaarne eelkõige kohalike seas, siis nüüd on Muhu leiba üha rohkem avastama ja armastama hakanud just tallinlased. Hetkel müüme me Muhu leiba Tallinnas Kadriorus Nopis ja Vanalinnas Kaarmanni kaupluses,” ütles Muhu Leib OÜ juhataja Martin Sepping.

Muhu Pagarid OÜ juhataja Martin Sepping on varasemalt töötanud restoranide Tsink Plekk Pang ja Hell Hunt juhatajana. Muhu leib osales 2014 Parima Toiduaine konkursil ning saavutas mitmeid äramärkimisi (Rahva Lemmik  ja äramärgitud toode Lääne Eesti piirkondlikul konkursil).

Telliskivi Loomelinnak on Eesti suurim loomemajandusliku ettevõtluse keskus. Asudes kesklinna ja kahe Põhja-Tallinna perspektiivikama linnaosa (Kalamaja ja Pelgulinn) piiril, toimib kvartal atraktiivse avaliku linnaruumi ja keskusena.

Ettevõtluslaenude riiklike tagatiste ja kapitalilaenu programmi raames väljastatavad KredExi laenukäendused on aastatel 2008-2015 rahastatavad Euroopa Regionaalarengu Fondist.

KredEx on riigile kuuluv finantsasutus, mis aitab parandada Eesti ettevõtete rahastamisvõimalusi, maandab krediidiriske ja võimaldab inimestel rajada või renoveerida oma kodu.

Head Uudised GoodNews