1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TJA juulikuu statistika alusel jätkab Elisa numbriliikuvuse liidrina
TJA juulikuu statistika alusel jätkab Elisa numbriliikuvuse liidrina

TJA juulikuu statistika alusel jätkab Elisa numbriliikuvuse liidrina

elisa_logoTehnilise järelevalve ameti käesoleva aasta juulikuu statistika kohaselt eelistavad kliendid jätkuvalt kõige enam mobiilinumbri viimisel teise võrku Elisat.

Elisa võitis käesoleva aasta juulikuus juurde 852 numbrit, samal ajal kui teised Eesti operaatorid kaotasid numbreid. EMT kaotas juulikuus 76 ja Tele2 776 numbrit.

Selle aasta seitsme kuuga on Elisa Tehnilise järelevalve ameti statistika alusel juurde võitnud kokku 4036 ja EMT 1114 numbrit, Tele2 on samal ajal kaotanud 5150 numbrit.

Numbriliikuvuse statistika kuude lõikes on kättesaadav Tehnilise järelevalve ameti kodulehel.

Elisa (www.elisa.ee) on Põhjamaade juhtiv sideteenuste pakkuja, mille aktsiad on avalikult noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsi suurte ettevõtete nimekirjas. Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti, sealhulgas Eestis üle 645 000 kliendi. Eestis suuruselt teine mobiilsideoperaator Elisa pakub oma klientidele laia valikut erinevaid mobiili- ja andmesideteenuseid. Vahendame läbi sidevõrkude inimestele elamusi ja parandame ettevõtete tootlikkust. Elisa keskendub eraklientidele ja ettevõtetele suunatud IKT- ja võrguteenuste arendamisele. Elisa ja juhtiv globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa Eesti AS käive oli 2013. aastal 94,8 miljonit eurot.

Head Uudised GoodNews