1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tööportaal: Eesti ihaldatuim tööandja on Eesti Energia
Tööportaal: Eesti ihaldatuim tööandja on Eesti Energia

Tööportaal: Eesti ihaldatuim tööandja on Eesti Energia

1108078_77783150CV Keskuse iga-aastasest uuringust, kus osales pea 4000 vastajat üle Eesti, selgusid taaskord Eesti hinnatuimad tööandjad, mille esikolmiku moodustavad Eesti Energia, Skype ja TransferWise.

Ettevõtteks, kus Eesti tööotsijad enim töötada sooviksid, valiti tänavu Eesti Energia, teatas CV Keskuse turundusjuht Henry Auväärt. Lisaks Eesti Energiale hinnati esikolmikusse eelmise aasta võitja Skype Technologies OÜ ning möödunud aastal esimest korda ihaldusväärseimate tööandjate tabelisse ilmunud ja seega hinnatud tööandjate seas tõusujoones liikuv TransferWise.

Eesti Energia juures hindasid tööotsijad enim head töötasu ning piisavaid väljakutseid ja karjäärivõimalusi. “Lisaks on hea näha, et Eesti suurima tööandjana suudetakse töötajaid ka piisavalt tunnustada, kuna just töötajate tunnustamist pidasid vastajad üheks Eesti Energia tugevuseks,” märkis Auväärt, kelle sõnul näitas uuring, et töökohavalikul peavad noored erialaseid arenguvõimalusi palganumbrist tähtsamaks. “Seega on hea tõdeda, et ihaldusväärseid tööandjaid, kes mõistavad töötajate motiveerimise saladusi, tuleb Eestisse aasta-aastalt juurde. Tööjõu vaba liikumine ning värske põlvkonna uued harjumused on täna reaalsus, millega tööandjad igapäevaselt arvestama peavad.”

Head Uudised GoodNews