1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TransferWise tuleb turule deebetkaardi ja piirideta kontoga
TransferWise tuleb turule deebetkaardi ja piirideta kontoga

TransferWise tuleb turule deebetkaardi ja piirideta kontoga

Fotod: TransferWise

TransferWise tuleb turule piirideta virtuaalkonto ja Mastercard deebetkaardiga. Alates tänasest on Euroopas elavatel inimestel võimalik taotleda deebetkaarti ja omada kohalikke pangarekvisiite Suurbritannias, USA-s, Austraalias ja Euroopas. Kliendid saavad piirideta kontol raha hoida rohkem kui 40 valuutas.

TransferWise’i piirideta konto tähendab välisriiki reisijale või välismaal elavale-töötavale inimesele võimalust saata, kulutada ja säästa raha nagu kohalik elanik sihtriigis – ilma pangatasude ja vahetuskursi erinevustest tulenevate kuludeta.

TransferWise’i tegevjuhi ja kaasasutaja Kristo Käärmanni sõnul rahvusvaheline pangandus olnud liiga kaua suurte äride pärusmaa. „Me tahame teha rahvusvahelise panganduse taskukohaseks igaühele, sõltumata sellest, kui palju raha inimesel pangakontol on. Seepärast on TransferWise’il väga hea meel pakkuda oma kolmele miljonile kliendile piirideta kontot ja deebetkaarti.“

Käärmann lisab, et piirideta konto muudab olukorda kõikide jaoks, kes elavad välismaal või toimetavad mitmes riigis samaaegselt, ning on asendamatu nii vabakutseliste või füüsilisest isikust ettevõtjate jaoks.

  • Konto avamine on tasuta – puudub liitumis-, lepingu- ja kaardi tellimise tasu, ei mingeid varjatud lepingutingimusi.
  • Deebetkaardi muretu kasutamine välismaal kohalikus valuutas ja vahedustasuta.
  • Kohalikud pangarekvisiidid valuutadega GBP, EUR, USD, AUD – maksed maailma eri riikidest, kohalikus valuutas, lisatasudeta.
  • Alati tegelik vahetuskurss.
  • Maksa ainult selle eest, mida kasutad – konverteeri raha ühte võimalikust valuutast ja maksa TransferWise’i tavatasu 0,35-1%.

Kliendid saavad avada piirideta konto ja tellida deebetkaarti, mis saadetakse neile kolme tööpäeva jooksul. Piirideta konto saab avada kogu maailmas.

Täna on võimalik Mastercard deebetkaarti kasutada eraklientidel, vabakutselistel ja füüsilisest isikust ettevõtjatel. Ärikliendid saavad deebetkaarti taotleda alates 2018. aasta teisest poolest.

Head Uudised GoodNews