1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tuhanded Neste kliendid toetasid Eesti asenduskodulapsi
Tuhanded Neste kliendid toetasid Eesti asenduskodulapsi

Tuhanded Neste kliendid toetasid Eesti asenduskodulapsi

Tuhanded Neste kliendid toetasid Eesti asenduskodulapsiMärtsis lõppes ligi neli kuud kestnud heategevuslik kampaania, millega tuhanded autojuhid toetasid Eesti asenduskodude lapsi. Igalt Neste bensiinijaamas erakaardiga jõulude ja uue aasta vahel tangitud kütuseliitrilt annetas ostja ühe sendi heategevuseks. Kogutud raha eest viis populaarne klounipaar Piip ja Tuut kümnesse asenduskodusse üle Eesti lastele rõõmu ning lusti.

Viljandimaal tegutseva Sihtasutuse Perekodu juhi Hilka Raba sõnul meeldis klounide Piip ja Tuut etendus lastele väga.

“Laste naerusuised näod etenduse ajal väljendasid ainult positiivseid emotsioone. Ühele noormehele meeldis nähtu nii väga, et hiljem vaatas ta korduvalt arvutist nende nalju uuesti. Sellised lõbusad etendused tõstavad tuju kõigil pereliikmetel ning mõjuvad kindlasti hästi laste arengule,” ütles Raba.

Neste peadirektori Ivari Kohvi sõnul oligi heategevuskampaania eesmärgiks jõuda ka neisse paikadesse, mis tihti avalikkuse huviorbiidist välja jäävad.

“Soovisime viia rõõmu ja hea tuju nende lasteni, kes seda ehk kõige enam vajavad. Mul on tõeliselt hea meel, et tuhanded meie kliendid sellesse südamlikku algatusse omapoolse panuse andsid. Suur tänu teile!” ütles Kohv.

Klounidepaar Piip ja Tuut naerutasid heategevuskampaania käigus Haapsalu, Valga, Taheva, Kuressaare, Jämejala, Koeru, Siimusti, Tudulinna, Vinni, Viimsi, Haiba ja Keila asenduskodude lapsi.

Neste on abi vajavatele lastele suunatud projektidele õla alla pannud varemgi, olles ühtlasi juba üle 20. aasta ka Tallinna Lastehaigla toetaja.

Head Uudised GoodNews