1. Avaleht
  2. Toode
  3. TUNNOCK’S! Legendaarne Šotimaa maiustustetootja jõudis Eesti turule
TUNNOCK’S! Legendaarne Šotimaa maiustustetootja jõudis Eesti turule

TUNNOCK’S! Legendaarne Šotimaa maiustustetootja jõudis Eesti turule

Tunnocks_TeaCakeJuuni algusest alates on eesti klientidele saadaval Šotimaa kultustoodetena tuntud Tunnock’si maiustused Tea Cake ja Caramel Wafer. Tooteid saab osta Tallinna Solarise toidupoest ning Viimsi ja Pärnu Delice kauplustest.

Tea Cake on küpsise põhjaga beseevahumaius, mis on kaetud ehtsa piimašokolaadiga. Hõrk maitse ja siidjas tekstuur pakuvad mõnusa magusaelamuse, mis sobib ideaalselt tassi tee või kohvi kõrvale. Beseevahu sees ei ole kasutatud želatiini, mistõttu on maitse eriti ehe ning kreemjas. Tea Cake’id on saadaval 6 x 24 g multipakendis.

Caramel Wafer koosneb viiest vahvli ja neljast karamelli kihist ning on ümbritsetud piimašokolaadiga. Võrratu maitsekooslus ning mõnusalt krõmps konsistents ei jäta külmaks ühtegi magusasõpra ning sobib suurepäraselt nii vahepalaks kui ka omaette magusroaks. Caramel Wafer on saadaval 4 x 30g multipakendis.

Tunnocks_CaramelWafer

Tea Cake ja Caramel Wafer sobivad mõlemad maiustamiseks ka taimetoitlastele.

Tunnock’s on 1890. aastal Šotimaal loodud ettevõte, mille kvaliteetsed maiustused on lisaks Suurbritanniale tuntud ka mujal maailmas. Maiustused on müügil enam kui 40 riigis. Ettevõte tegutseb pikale ajaloole ja ulatuslikule laienemisele vaatamata siiani perefirmana. Hetkel juhib ettevõtet asutaja Thomas Tunnocki lapselaps Boyd Tunnock. Tunnock’sis väärtustatakse kõrgelt traditsioone ning seetõttu on siiani säilinud maiustuste algupärane retsept ning tootedisain. Tunnock’si tehases valmistatakse nädalas lisaks teistele toodetele rohkem kui viis miljonit Caramel Waferit ning kolm millionit Tea Cake’i.

Head Uudised GoodNews