1. Avaleht
  2. Toode
  3. TURBAŠAMPOON! Eesti esimene turbašampoon AESTI tuli, nägi ja võitis
TURBAŠAMPOON! Eesti esimene turbašampoon AESTI tuli, nägi ja võitis

TURBAŠAMPOON! Eesti esimene turbašampoon AESTI tuli, nägi ja võitis

TurbašampoonKodumaine turbakosmeetikatootja AESTI tõi müügile Eesti esimese turbašampooni, mis koheselt mitu siinset iluauhinda pälvis. Uuenduslikku loodustoodet saab nüüd osta Eestimaa juhtivatest ilutoodete kauplustest.

Eesti esimene turbašampoon AESTI valiti Eesti parimaks kvaliteetkosmeetika tooteks ilumaailma tippsündmusel „Iluteemant 2016“ ning pälvis Anne&Stiili ilulemmiku 2015 tiitli.

Uuenduslik šampoon on valmistatud 100% orgaanilisest bioaktiivsest loodusvarast, turbast. Selle peamised toimeained humiinhape, hümotomelaanhape ja fulvohape omavad sügavpuhastavat ja juuksejuuri toitvat toimet. Tänu lisatud argaaniaõlile on AESTI šampoon luksuslik, juukseid pehmendav ja läigetandev.

AESTI turbakosmeetika sarja šampoon on müügil kõikides I.L.U. kauplustes üle Eesti, Tallinna ja Tartu Kaubamajas, Pillerkaare kaupluses Solarises, Mimesise looduspoodides, Georg Otsa spaas ja Võru-Kubija loodusspaas ning mitmetes teistes müügikohtades, mille kohta leiab infot www.aesti.ee lehelt.

Aesti meeskond on viimased 7 aastat uurinud põhjalikult Eesti turba toimet ja katsetanud erinevaid retsepte, eesmärgiga valmistada Eesti turbast ilutooteid igapäevaseks kasutamiseks.

“Saavutamaks kõrgeimat kvaliteeti turba koostises, võttis Aesti meeskond ette pika arendusprotsessi, arendades välja tehnoloogia, mis lubaks Eesti turvast filtreerida. Saadud tulemus annab meile puhta ja rikkaliku koostisega turba, millest valmivad kõik Aesti turba ilutooted,” selgitas AESTI tootesarja saamislugu Heiki Kanne, Aesti Skincare OÜ asutaja.

Valmistamaks looduslikust turbast tõeliselt efektiivseid ja kasutajasõbralikke ilutooteid, kutsusime appi Tallinna Tehnikaülikooli, Tartu Ülikooli teadlased ja tegime koostööd rahvusvahelise kosmeetikatööstuse teadlastega. Tulemuseks Eesti esimene turbašampoon.

Kaubamärgi nimeks valisime „AESTI“, mis  on Eesti algupärane nimi. Aastatuhandeid tagasi kutsuti Läänemere idakalda asustanud rahvaid, eeskätt eestlasi, aestideks. Leidsime, et Eesti algupärane nimi on igati sobilik Eestimaa puhtast loodusest pärinevast turbast valmistatud ilutooteid esindama.

Tootedisaini aitasid teostada Eesti Kunstiakadeemia tudengid, kellega koostöös leidsime Eesti raba pildi, mis graafiliselt on äratuntav igale eestlasele.

Aesti Eesti turba ilutooted valmivad Eesti terviseturbast, mis on kõrge humiinainete sisaldusega 100% orgaaniline turvas. Laboratoorselt testitud ja Terviseameti poolt heaks kiidetud. Kõik AESTI turba ilutooted valmivad Eestis akrediteeritud laboris. Garanteerides sellega alati toodete kõrgeima kvaliteedi.

Aesti Skincare OÜ on looduslike ja keemiavabade toodetega tegelev ettevõte ning Eesti turba edendaja, kelle eesmärgiks on  Eesti turbast looduskosmeetika arendamine, valmistamine ja müümine.

Head Uudised GoodNews