1. Avaleht
  2. Toode
  3. Turule toodi unikaalne täielikult seina integreeritav lülitilahendus
Turule toodi unikaalne täielikult seina integreeritav lülitilahendus

Turule toodi unikaalne täielikult seina integreeritav lülitilahendus

LS ZERO_foto JUNG_4Lüliteid ja targa maja lahendusi tootev ettevõte JUNG tõi turule unikaalse lülitilahenduse LS ZERO, mis erinevalt tavapärastest seinale paigaldatavatest lülititest integreeritakse täielikult seina või mööbli sisse.

JUNG Eesti piirkonnajuhi Mark Meltsi sõnul on LS ZERO saadaval kahes variandis, täielikult integreeritavana ning vaevumärgatava kolme millimeetri kõrguse kraega. „Kolme millimeetrine krae sobib ideaalselt näiteks tapeeditud seina jaoks, et katta ära tapeedi lõikeservad, kuid jättes lüliti seina pinnast siiski vaevu eristuvaks. Lisaks on saadaval ainulaadne kipsist lisaraam, mis võimaldab lüliteid edukalt süvistada ja sobitada harmooniliselt ka telliskiviseina,“ ütles Melts.

LS ZERO_foto JUNG_2

Meltsi sõnul on LS ZERO lahendusega võimalik seina integreerida üle kahesaja JUNGi tootevalikusse kuuluva toote. „Seina või mööblisse saab süvistada tooteid alates lülititest ja pistikupesadest lõpetades targa maja süsteemi lahendustega. Miks mitte integreerida seina või mööbli sisse ka näiteks raadio,“ ütles Melts.

LS ZERO on saadaval lisaks tavapärasele valgele värvile mati viimistlusega 63 unikaalses Les Couleurs® Le Corbusier värvitoonis ning alumiiniumi, roostevaba terase ja messingu värvis.

LS ZERO_foto JUNG_3

Lülitilahendus pälvis unikaalse paigalduslahenduse, kõrge kvaliteedi ja minimalistliku disaini eest maailma suurima innovatsiooniauhinna Plus X Award ning Saksamaa disainiauhinna German Design Award.

Head Uudised GoodNews