1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TV3 sai FOX kanalite reklaamimüügiõigused
TV3 sai FOX kanalite reklaamimüügiõigused

TV3 sai FOX kanalite reklaamimüügiõigused

FOX_LogoVastavalt TV3 ja FOX International Channelsi poolt allkirjastatud lepingule kuuluvad järgmisel kolmel aastal FOXi kanalite reklaamimüügiõigused Eestis AS-le TV3.

TV3 lisab alates 2015.aasta 1. jaanuarist oma müügiportfelli kolm FOX Internationali kanalit: FOX, FOX Life ja National Geographic.

“Meil on suur rõõm teha koostööd ühe maailma suurima meediagrupiga, sest FOXi kanalid on vaatajate seas väga armastatud ja klientide seas kõrgelt hinnatud,“ sõnas TV3 tegevjuht Priit Leito. TV3 müügidirektori Algis Libliku sõnul täiustab leping FOXiga suurepäraselt juba olemasolevat viit telekanalit, mis MTG Eestile kuuluvad. „Viimastel aastatel oleme oma klientidele pakkunud turu kvaliteetseimat teenust ning see muudatus annab meie meeskonnale hea võimaluse pakkuda senisest veelgi mitmekülgsemat paketti,” lisas Liblik.

FOX rahvusvaheliste kanalite, Euroopa ja Aafrika reklaamimüügi vastutav asepresidendi Deborah Armstrongi sõnul on see koostöö äärmiselt põnev ja oluline samm Foxi kanalite reklaamimüügi laiendamisel Eestis.

FOXi telekanalid on Eesti meediamaastikul tegutsenud alates 2007. aastast ning on selle aja jooksul saavutanud edu tänu kanalite portfellile, mis pakub nii parimat meelelahutust kui ka teaduslikku sisu. Viimase TNS Emori uuringu kohaselt moodustas FOXi kanalite vaadatavuse osakaal 18-49 aastaste hulgas 5,1%.

TV3 kuulub rahvusvahelisse meediakontserni Modern Times Group (MTG), mis omab kuuel mandril nii tasuta kui tasulise televisiooni kanaleid, raadiokanaleid, erinevaid internetilehekülgi ja teleproduktsiooniettevõtteid.

FOX International Channels kuulub 21st Century Fox multimeediakontserni, tootes ja levitades üle 300 peamiselt meelelahutus-, spordi-, teadus- ja filmikanalit 45 keeles Lõuna-Ameerikas, Euroopas, Aasias ja Aafrikas. FOXi põhikanalid on FOX, FOX Sports, FX LifeFOX Movies Premium, Star Chinese Movies ja Moviecity.

Head Uudised GoodNews