1. Avaleht
  2. Toode
  3. ÜKSIKUTE SOKKIDE TUTVUMISPORTAAL! Üksikud sokid said oma tutvumisportaali
ÜKSIKUTE SOKKIDE TUTVUMISPORTAAL! Üksikud sokid said oma tutvumisportaali

ÜKSIKUTE SOKKIDE TUTVUMISPORTAAL! Üksikud sokid said oma tutvumisportaali

Singlesocks_ otsib kaaslastKuuel eestimaalasel kümnest leidub kodus vähemalt üks üksik sokk – näitab Samsungi läbiviidud uuring*. Selleks, et üksikud sokid omale paarilise leiaks, on maailmas esmakordselt loodud tutvumisportaal singlesocks.ee üksikutele sokkidele, mis toob üksikute inimeste asemel kokku hoopiski paariliseta sokid.

Samsungi tooteeksperdi Madis Einpalu sõnul ei vääri ükski sokk üksildust. “Üksikute sokkide omanikud saavad nüüdsest oma sokkidele paarilise leida spetsiaalse tutvumisportaali singlesocks.ee abil nii arvutis, telefonis kui tahvelarvutis.

Singlesocks.ee platvorm töötab tutvumisportaali põhimõttel: lehele tuleb üles laadida pilt üksikust sokist koos kirjeldusega, portaali külastajad saavad laikida teineteise üksikuid sokke ning moodustada omavahel sobivaid paare. Seejärel tuleb teineteist leidnud sokipaari jagada Facebookis või Twitteris teemaviitega #singlesocks,” kirjeldas Einpalu värske tutvumisportaali olemust.

Single Socks

Paarilise leidnud sokiomanike vahel selgitatakse juhusliku loosi tulemusel välja võitjad ning peaauhinnaks on kaks Samsung AddWash pesumasinat, mis lahendavad kadunud sokkide müsteeriumi ning mille saavad mõlemad võitjad. Kampaania kestab 31. maini ning võitjad kuulutatakse välja 3. juunil 2016.

Uuringufirma SKDS andmetel on üksikute sokkide probleem Eestis laialt levinud. Enam kui pooled eestimaalased (ligi 60%) tunnistavad, et neil on kodus vähemalt üks üksik sokk. Probleem on tüüpiline eriti inimestele vanuses 18-24 – koguni 74% selle vanusegrupi esindajatest vastas, et neil on kodus üks või enam paariliseta sokki. Lisaks noortele on rohkem üksikuid sokke lastega peredes ning uuringu tulemused näitavad eriti suurt sokikadu peredes, kus on kasvamas kaks või enam last.

Singlesocks_Addwash

“Sageli kaovad sokid just pesu pestes. Olles pesumasina käima pannud, avastad maha vedelema jäänud soki, mis vajaks ka pesu, kuid mida seni pole õnnestunud juba käimaolevale pesutsüklile juurde lisada. Nii on suur potentsiaal, et see üksik õnnetu sokk jääbki paariliseta,” rääkis Einpalu.

Samsung otsustas paljude eestimaalaste soovile vastu tulla ning lõi ainulaadse Addwash pesumasina, mis võimaldab kogemata pesust väljaununenud riideesemeid masinasse lisada kogu pesutsükli vältel, seejuures pesutsüklit katkestamata. Hajameelsetele sobilik masin on poodides saadaval alates käesoleva aasta märtsist.

Üksikute sokkide kohtinguportaali Singlesocks.ee portaali tutvustav video:

Täpsemad kampaaniatingimused SIIT.

* Veebruari lõpust märtsi alguseni küsitles uuringufirma SKDS inimesi kogu Baltikumis, et kaardistada nende pesupesemisharjumusi. Uuringu jaoks küsitleti 500 inimest Eestis, 500 Lätis ja 500 Leedus, küsitletud jäid vanusevahemikku 18-74. Küsitlusperiood Eestis: 26.02-02.03.2016. Meetod: CAWI (Computer Aided Web Interviewing).

Head Uudised GoodNews