1. Avaleht
  2. Majandus
  3. UUDNE LAHENDUS! Paytailor võimaldab 14 müügikohas maksta mobiiliga
UUDNE LAHENDUS! Paytailor võimaldab 14 müügikohas maksta mobiiliga

UUDNE LAHENDUS! Paytailor võimaldab 14 müügikohas maksta mobiiliga

Paytailori kuvatõmmisEesti idufirma Paytailor võimaldab juba 14 müügikohas üle Eesti makseid teostada mobiiltelefoniga. Uudne lahendus on kasutusel kõikides Juustukuningate poodides Tallinnas, Tartus ja Pärnus ning Tegelaste Toa pubis Viljandis.

Tegemist on uue põlvkonna lahendusega, mis võimaldab vahendada mobiilioperaatori kaudu makseid kaupmehe ja kliendi vahel. Kaupmees sisestab nutitelefoni rakendusse makstava summa ning kliendi ülesandeks jääb oma mobiiltelefoniga, mis ei pea olema nutitelefon, kaupmehe poolt ette antud numbril helistada. Kaupmeestel aitab lahendus säästa kaardimaksetega kaasnevatelt kuludelt ning kliendi jaoks on mugav lahendus, kus ostusumma lisatakse tema mobiiliarvele. Mobiilimakseid on võimalik teostada kõikidel Telia klientidel, kellel teenus aktiveeritud on, kuid edaspidi soovitakse ka teiste operaatorite kaudu sama võimaldada.

Paytailori kaasasutaja Rode Luhaääre sõnul on uus maksmisviis siiamaani vastu võetud väga positiivselt ja seda nii kaupmeeste kui klientide poolt. Üheks põhjuseks on kindlasti selle lihtne kasutamine, mobiilimaksete vastuvõtmiseks piisab kaupmehel vaid ühest nutitelefonist ja lepingust Paytailoriga. Eriti sobilik on selline maksemeetod kaupmeestele, kellel puudub püsiv kaardimaksete vastuvõtmise võimalus või kes ei näe ajutise müügikoha tõttu kaardimakseterminalil piisavat otstarvet.

Mobiilimakseid võimaldava Juustukuningate keti asutaja Erwil Wassenaari arvates on tegemist kaupmeeste poolt vaadatuna väga kasuliku lahendusega. “Loomulikult võimaldame me tasumist ka traditsiooniliste maksemeetoditega aga igati tervitatav on võimalus, et ostud saavad sooritatud ka siis, kui rahakott näiteks koju on ununenud või kui esinevad tõrked kaardimaksetega.” Wassenaari sõnul on nende jaoks väga oluline pakkuda lisaks maitseelamustele oma klientidele ka heal tasemel klienditeenindust ning nutikad ja sõbralikud lahendused on kindlasti selle üheks osaks.

Paytailor on Eesti idufirma, kelle ambitsiooniks on tulevikus mobiilimakseid pakkuda üle kogu maailma. Hetkel tegeletakse aktiivselt investeeringute kaasamisega, et laiendada oma võrgustikku ja lisada uusi rakendust toetavaid müügikohti.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews