1. Avaleht
  2. Toode
  3. UUED JÄÄTISED! Turule jõudsid kvaliteetjäätise eelistajate rõõmuks uued Ekselence maitsed
UUED JÄÄTISED! Turule jõudsid kvaliteetjäätise eelistajate rõõmuks uued Ekselence maitsed

UUED JÄÄTISED! Turule jõudsid kvaliteetjäätise eelistajate rõõmuks uued Ekselence maitsed

Ekselence_maapahkli_2016Premia lisas jäätisegurmaanide seas populaarsesse Ekselence sarja kolm uut erimaitselist pulgajäätist.

Nagu ka Ekselence’i nimi viitab, pakuvad pulgajäätised ülimalt peent elamust kõige nõudlikumatele jäätisesõpradele. Varasemate luksuslike maitsete kõrval ilustavad Eesti jäätiselette uued Ekselence maapähklivõi-, apelsini- ja pistaatsiajäätised.

Premia juhatuse esimehe Aivar Ausi sõnul on Ekselence’i jäätisesari eriti hinnatud 20 ̶ 35-aastaste naiste hulgas. „Ekselence’ist õhkab naiselikkust ja glamuuri ning kahtlemata on see õige jäätis just neile, kes hindavad jäätist ennekõike kui rikkalikku desserti,“ ütles ta.

Maapähklivõi jäätis ühendab endas gurmee-elamust ja silmailu. Siidist, rikkaliku maitsega karamellijäätist ümbritseb kahekordne šokolaadiglasuuri kiht, mille vahele on lisatud kreemjas maapähklivõi kaste.

Ekselence_apelsini_makrooni_2016

Apelsini- ja pistaatsiapähki jäätised on kaetud šokolaadiglasuuriga ning rikastatud pehme kastmega. Maiustused muudab veelgi elegantsemaks šokolaadiglasuuri kattev makroonipuru.

Ausi kinnitusel on Ekselence kvaliteetjäätised Eesti turul väga soojalt vastu võetud ning sellest on tingitud ka Ekselence sarja laiendamine. „Uute maitsete turule toomisega soovime eelkõige jäätisesõprade maitsemeeli rikastada ning näidata, et ka jäätise söömine võib olla glamuurne.“

Ekselence_pistaatsia_makrooni_2016

Ekselence jäätised on pakendatud 85 grammistesse pakenditesse, kus lisaks kilepakendile ümbritseb igat jäätist luksuslik karp. Lisaks uudisjäätistele pakub Ekselence muuhulgas ka kirsi, granaatõuna, mandli ja brownie-maitselist jäätist.

Kõik Ekselence sarja jäätised on valmistatud puhtast piimast ning need sisaldavad hoolikalt valitud unikaalseid looduslikke koostisosi.

Head Uudised GoodNews