1. Avaleht
  2. Toode
  3. Uued LG OLED telerid ühilduvad kõigi HDR-tehnoloogiatega
Uued LG OLED telerid ühilduvad kõigi HDR-tehnoloogiatega

Uued LG OLED telerid ühilduvad kõigi HDR-tehnoloogiatega

LG OLED TV with HDR_1Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) näitab 2-7. septembrini Berliinis Euroopa suurimal tehnikamessil IFA 2016 koostöös mitmete tipptasemel saadete ja sisu pakkujatega HDR-tehnoloogia võimalusi. Üleilmses teleri tööstuses juhtpositsiooni omav LG pakub külastajatele vahetut võimalust kogeda HDR-sisu LG OLED telerist. Stendi külastajad saavad kogeda Dolby VisionTM HDR, HDR10 ja Hybrid Log Gamma (HLG) tehnoloogiatega parandatud sisu.

LG OLED telerid juba toetavad HDR10 ja Dolby VisionTM formaate, mis on eelistatud ka maailma juhtivate ringhäälinguorganisatsioonide ja filmistuudiote seas.  Paljud sisu pakkujad on teinud sellest ka vaikimis formaadi teenuste ülekandmiseks.

LG viib koostöös partneritega IFA raames läbi mitmeid HDR-i esitlusi. Üks neist hõlmab HLG sisu edastamist kasutades ASTRA satelliitvõrku ja Briti ringhäälingukorporatsiooni BBC maapealset süsteemi. HLG tehnoloogia on BBC ja Jaapani ringhäälingu NHK poolt loodud uus HDR standard, mis kasutab kindlat bitivoogu, mida suudavad lahti kodeerida nii spetsiaalsed HDR kui ka mitte HDR vastuvõtjad. See uus standard on mõeldud selleks, et ringhäälinguorganisatsioonid saaksid saata HDR ülekandeid üle kaabli ja pakkuda kvaliteetseid otseülekandeid.

Lisaks on LG esimene, kes demonstreerib avalikult, kuidas HDR tehnoloogia ühendab kõrge kaadrisageduse (HFR) HLG sisuga.

LG ühineb koostööks BBC ja Euroopa Ringhäälingute Liiduga, et näidata HFR HLG sisu, mis on ühilduv nii MPEG DASH (IP ülekanne) ja DVB-T2 ülekandesüsteemidega.

LG OLED TV with HDR_2

HFR ehk kõrge kaadrisagedus on uus tehnoloogia, mis parandab Ultra HD pildikvaliteeti, edastades 100/120 kaadrit sekundis. See täiustatud kaadrisagedus muudab pildi realistlikumaks ja teravamaks.

“Enneolematu tehnoloogilise paindlikkusega LG OLED telerid pakuvad kõige arenenumaid HDR võimalusi, mis praegu turul,” ütles Brian Kwon, LG Electronics Home Entertainment Company juht. “Tuleviku HDR tehnoloogia võimaldab paljudel kasutajatel kogeda rikkalikku HDR-sisu formaadist olenemata.”

LG asub IFA 2016 hallis number 18, kus saab isiklikult kogeda HDR-sisu OLED telerites.

Head Uudised GoodNews