1. Avaleht
  2. Majandus
  3. UUED PAKETID! Elisa tõi turule soodsad mobiilse interneti kodupaketid
UUED PAKETID! Elisa tõi turule soodsad mobiilse interneti kodupaketid

UUED PAKETID! Elisa tõi turule soodsad mobiilse interneti kodupaketid

Mailiis Ploomann Elisa tooteturunduse osakonna juhataja
Mailiis Ploomann
Elisa tooteturunduse osakonna juhataja

Elisa tõi alates tänasest turule mobiilse interneti kodupaketid klientidele, kes vajavad endale koju mitme seadme tarbeks internetti, kuid kelleni püsiühendus ei ulatu. Koduinternetipaketiga liituja saab veebruaris kaasa tasuta ruuteri.

„Elisa uued mobiilse interneti kodupaketid loovad võimaluse pereringis mitmel inimesel kasutada korraga üht netipaketti, sest seda toetab vastav ruuterlahendus,“ ütles Elisa tooteturunduse osakonna juhataja Mailiis Ploomann. „Kahtlemata on tegu oodatud pakkumisega, kuna samaaegselt kasutatavate seadmete arv on kodudes pidevalt suurenemas ning enam pole vaja mõelda erinevate netilühenduste kombineerimisele. Lisaks tuleb selline kodupakett perele ka odavam.“

Mailiis Ploomanni sõnul pakub kodusele tavakasutajale mõeldud pakett MiNT Home Light suuremaid andmesidekiiruseid kui teised samaväärsed turul olevad mobiilse interneti paketid ning plussiks on samuti Elisa mobiilse interneti hea levi siseruumides. Suurtele internetisõpradele mõeldud pakett MiNT Home Unlimited lubab kliendile pakkuda täpselt tema vajadustest lähtuvat lahendust, sarnast teist pakkumist turul ei ole.

MiNT Home Light sobib kõige tavalisemaks koduseks internetilahenduseks, kus kasutajaid võib olla mitu ja peamised tegevused internetis piirduvad e-kirjade ja uudiste lugemisega ning sotsiaalmeedia kasutamisega. Piiramatu andmemahuga paketis on allalaadimiskiiruseks kuni 30 Mbit/s ja üleslaadimiskiiruseks 10 Mbit/s. Paketi kuutasuks on 22 eurot.

MiNT Home Unlimited sobib internetilahenduseks kodudesse, kus on palju kasutajaid ja andmemahud suuremad. Lisaks uudistele, e-kirjadele ja sotsiaalmeediale võimaldab pakett ka võrgus olevaid mänge mängida ning rohkelt ka videoid ja filme vaadata. Piiramatu andmemahuga paketis puuduvad ka alla- ja üleslaadmiskiirustele piirangud. Paketi kuutasuks on 43 eurot.

Uue koduinterneti paketiga liituja saab veebruaris kaasa tasuta ruuteri Huawei B315, mille abil saab kasutaja koju juhtmevaba internetivõrgu.

Elisa (www.elisa.ee) on Põhjamaade juhtiv sideteenuste pakkuja, mille aktsiad on avalikult noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsi suurte ettevõtete nimekirjas. Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti. Eestis eelistatuim mobiilsideoperaator Elisa pakub oma klientidele laia valikut erinevaid mobiili- ja andmesideteenuseid. Vahendame läbi sidevõrkude inimestele elamusi ja parandame ettevõtete tootlikkust. Elisa keskendub eraklientidele ja ettevõtetele suunatud IKT- ja võrguteenuste arendamisele. Elisa ja juhtiv globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa Eesti AS käive oli 2014. aastal 95,2 miljonit eurot.

Head Uudised GoodNews