1. Avaleht
  2. Toode
  3. Uus Dacia Logan MCV on nüüd saadaval ka Eestis
Uus Dacia Logan MCV on nüüd saadaval ka Eestis

Uus Dacia Logan MCV on nüüd saadaval ka Eestis

Pärast Dacia Logan MCV esitlemist Genfi autonäitusel aasta alguses on uus Dacia nüüd ka Eestis saadaval.

2006. aasta turuletoomisest alates on sõidukit Logan MCV müüdud ligikaudu neljakümnes riigis peaaegu 340 000 autot. Dacia sai tugevast turuosast julgust ja tõi avalikkuse ette uue Logan MCV, mis sammub uue Logani, uue Sandero ja uue Sandero Stepway jälgedes. Pärast 5/7-ukselist mahtuniversaali Lodgyt ja 5-ukselist mahtuniversaali Dokkerit, mis on mõeldud nii eraviisiliseks kui ka äriotstarbeliseks kasutamiseks, kinnitab uus Logan MCV Dacia usaldusväärsust ruumikate ja praktiliste sõidukite valdkonnas.

Uus Dacia Logan MCV on saadaval nelja erineva mootoriga:

–    1,2-liitrine 16 V 75 hj bensiinimootor (5,8 liitrit/100 km, 135 grammi CO2/km) saadaval ka tehases paigaldatud LPG gaasiseadmega, mis kuulub tootjagarantii alla;

–    uus TCe 90 hj bensiinimootor märgatavalt madalama kütusekulu ja CO2heitkogusega (5,0 liitrit/100 km, 116 grammi CO2/km);

–    dCi 75 hj ja dCi 90 hj diiselmootorid (3,8 liitrit/100 km, 99 grammi CO2/km).

Kuigi hind pole muutunud (alates 8790 eurost), on uue Dacia Logan MCV soodsama hinnaga versioonil sõidumugavust suurendav roolivõimendi, eesmised ja külgmised pea ja rindkere õhkpadjad ning suurema ohutuse tagamiseks stabiilsuskontroll ESC.Uude standardvarustusse kuulub ka 60/40 ulatuses allaklapitav tagaiste ning kerevärvi eesmised ja tagumised põrkerauad.

Lisaks ülaltoodud varustusele kuuluvad Ambiance’i varustustasemesse elektrilised esiaknad ja kaugjuhitav kesklukustus. Varustusastmesse kuulub ka suurema mootori valik.

Uue Dacia Logan MCV Lauréate’ versioonidel on mustad ja kroomitud pikiasendis katuseraamid, kliimaseade, pardaarvuti, elektrilise soojendusega uksepeeglid, udutuled ja moodulpakett (reguleeritava kõrgusega juhiiste, rooliratas ja turvavööd).
Uut Dacia Logan MCV-d müüvad Eestis Renault’ ja Dacia edasimüüjad ABC Motors ja City Motors.

Head Uudised GoodNews