1. Avaleht
  2. Toode
  3. UUS! Dove tõi turule higistamisvastase kreemi
UUS! Dove tõi turule higistamisvastase kreemi

UUS! Dove tõi turule higistamisvastase kreemi

Dove Maximum Protection Range_Original CleanDove laiendas oma deodorantide tootevalikut ainulaadse Maximum Protection higistamisevastase kreemiga, mis pakub 48-tunnist tõhusat kaitset koos kauakestva niisutusega. Tänu kreemjale konsistentsile pakub toode õrna hoolitsust nahale, kuid kaitseb tõhusalt ka higistamise eest.

“Meil õnnestus luua uus toode, mis on efektiivne kahel viisil – ühelt poolt pakub see naistele nii värskus- kui ka mugavustunnet, mis aitab naistel end pika päeva jooksul enesekindlalt tunda, ning samal ajal ka kaenlaaluse naha hella hooldust,” ütles Dove brändijuht Julija Kravcenko.

Tema sõnul on toode unikaalne mitmes aspektis. “Maximum Protection higistamisvastane kreem on kliiniline toode, mis sisaldab 1/4 ulatuses niisutavat kreemi ja tagab seetõttu pehmed ning siidised kaenlaalused. Niisutav kreem on oluline ka selleks, et kaenlaaluseid raseerimisjärgse ärrituse eest kaitsta või aidata ärritusel taanduda,” lisas ta.

Toodet võib peale kanda päeval, kuid parima tulemuse saavutamiseks on soovitatav seda kasutada enne magamaminekut. “Öösel on higinäärmed vähem aktiivsed ja nahk kuivem, nii jõuab kreem nahka imenduda ja järgmisel päeval paremaid tulemusi anda,” sõnas Kravcenko.

Enne kreemi pealekandmist tuleb veenduda, et nahk oleks täiesti kuiv, kuna niiskus takistab kreemi imendumist ja see vähendab toote tõhusust.

Head Uudised GoodNews