1. Avaleht
  2. Toode
  3. Uus Mac Pro on tänasest IM Arvutite poodides müügil
Uus Mac Pro on tänasest IM Arvutite poodides müügil

Uus Mac Pro on tänasest IM Arvutite poodides müügil

Uus ja vana Mac Pro14. veebruarist on kõigis IM Arvutite müügisalongides kättesaadav põhjaliku uuenduskuuri läbinud disaini- ja videoprofessionaalidele suunatud Mac Pro arvuti.

“Kauaoodatud uue Mac Pro eesmärk on olla foto-, videotöötluse ja teiste valdkondade professionaalidele tööriistaks,” sõnas IM Arvutid AS tegevjuht Jaanus Treilmann. Profid vajavad arvutit, mis on kiire ja mille järel ootamine ei sega loomeprotsessi ning nii vinge, et sellest niipea “välja ei kasva”, lisas Treilmann.

Nii sisemise kui välise uuenduskuuri läbinud Mac Pro kasutab kuni 12-tuumalist uue põlvkonna Intel Xeon E5 protsessorit ja toetab kuni 64 GB mälu. Arvuti sisaldab kahte AMD FirePro graafikaprotsessorit, võimaldades sujuvalt töödelda 4K-videot ning ühendada arvutiga kuni kolm 4K-kuvarit. Lisaks mahub kogu riistvara ära ülikompaktsesse korpusesse, mis moodustab mahult vaid ühe kaheksandiku eelmise Mac Pro mudeli korpusest.

Foto- ja videoprofessionaalidele suunatud Mac Pro jõuab esimesena Eestis müügile IM Arvutid salongidesse. Uue Mac Pro hind algab 3099 eurost (Mac Pro 3.7GHz Quad-Core Intel Xeon E5/12GB/256GB.

Head Uudised GoodNews