1. Avaleht
  2. Toode
  3. UUS MUST LEIB! Turule tuli uus Must leib kinoa ja arbuusiseemnetega
UUS MUST LEIB! Turule tuli uus Must leib kinoa ja arbuusiseemnetega

UUS MUST LEIB! Turule tuli uus Must leib kinoa ja arbuusiseemnetega

Fazer Must kino- ja arbuusiseemned

Leivasõprade rõõmuks lisandus Fazeri Musta leiva sarja uus must leib, mille koostisesse on lisatud väetoitudeks tituleeritud kinoa ja arbuusiseemned.

Fazer Eesti müügidirektori Vladimir Sapožnini sõnul on eksootilise tootearenduse taga tarbijate ootused tavapärasest erilisemate leivatoodete järele. „Lisaks kõrgetele kvaliteediootustele otsitakse poelettidelt uusi maitseelamusi, millega oma igapäevast toidulauda rikastada. Eestimaalased hindavad kõrgelt lisaväärtusega pagaritooteid ja sel põhjusel töötasimegi välja veidi eksootilisemas võtmes musta leiva, mille koostisesse on lisatud kinoa ja arbuusiseemned,“ selgitas ta.

Kõrge antioksüdantide sisaldusega „Inkade kullana“ tuntud kinoa on väga valgurikas ning kõrge kiudainete sisaldusega, mis aitab säilitada täiskõhutunde pikema ajal vältel. Maitselt pähkleid meenutavad arbuusiseemned sisaldavad vähe kaloreid, kuid seejuures rikkalikult kasulikke mineraalaineid ja vitamiine nagu näiteks B-grupi vitamiinid, mis tõstavad stressitaluvust, parandavad nägemist ning tõstavad immuunsust.

fazer-kodusai-korvitsarostkukkel-240gLisaks kinoa ja arbuusiseemnetega Mustale leivale tõi Fazer müügile ka Kodusaia kõrvitsa röstkuklid, tänu millele on kuklid sügiseselt kuldkollased ja meeldivalt pehmed ning niisked. Samuti on kõrvitsas palju kiudaineid, antioksüdante, mineraale ja vitamiine, mis turgutavad nii meie keha kui ka vaimu.

Uudistoodetesse ei ole lisatud e-aineid.

Head Uudised GoodNews