1. Avaleht
  2. Toode
  3. Uus nõudepesumasin ComforLift on revolutsioon nõudepesus
Uus nõudepesumasin ComforLift on revolutsioon nõudepesus

Uus nõudepesumasin ComforLift on revolutsioon nõudepesus

Electrolux Group tõi turule uue ComfortLift tehnoloogiaga nõudepesumasina, mille alumise nõudekorvi saab tõsta laadimiseks ja tühjendamiseks mugavale töökõrgusele. Nii Electroluxi kui ka AEG tootevalikus esindatud ComfortLift nõudepesumasin võitis tänavu ka Red Dot ja iF disainiauhinnad.

Electrolux Eesti integreeritava köögitehnika müügijuhi Kersti Saarma sõnul on ComfortLift nõudepesumasin tõesti unikaalne ja revolutsiooniline toode, millesarnast seni kodumasinate turul polnud.

Eesti turul kõige populaarsemate ehk põrandale installeeritavate nõudepesumasinate puhul, peetakse Saarma sõnul kõige ebamugavamaks ja tüütumaks just pidevat kummardamist, et masinat laadida või tühjendada. “ComfortLift tehnoloogia lahendab selle mure, võimaldades alumise nõudekorvi mugavalt umbes vöökõrgusele tõsta, et saaks töö ära teha loomulikus asendis,“ ütles Saarma.

Electrolux on juba aastaid olnud ligi poolte Michelini tärniga restoranide varustaja Euroopas ning Saarma sõnul on ettevõtte eesmärgiks rakendada seda kogemust, tuues profiköökides ennast tõestanud tehnoloogia ka kodukasutusse.

Uues nõudepesumasinas on lisaks tõstemehhanismile ka ComfortRails tehnoloogia, tänu millele liiguvad restid pehmelt ja sujuvalt. Samuti on seadmel eemaldatav söögiriistade rest ehk kolmas korv.

Red Dot ja iF Design Award on ühed Euroopa ja maailma mainekamad disainiauhinnad, mida antakse välja juba 1950ndatest.

Head Uudised GoodNews