1. Avaleht
  2. Toode
  3. UUS NUTIKELL! Samsung esitles uut nutikella Gear S3
UUS NUTIKELL! Samsung esitles uut nutikella Gear S3

UUS NUTIKELL! Samsung esitles uut nutikella Gear S3

Gear S3 Lifestyle 03Samsung esitles eile õhtul pilkupüüdvat ja uuenduslikku nutikella Gear S3, mis kinnitab Samsungi juhtpositsiooni kantavate seadmete kategoorias veelgi. Traditsioonilistest ajanäitajatest ja kellavalmistamise kunstist inspireeritud Gear S3 ühendab endas ajatu disaini ning uusimad mobiilsed tehnoloogiad, mille hulka kuuluvad IP68 veekindlus, mobiilmaksed*, LTE-ühenduvus** koos sisseehitatud kõlari ning GPS-iga, mis muudab seadme ideaalseks täienduseks igasse kellakollektsiooni.

Samsung Gear S3 on saadaval kahes julges kujunduses, mis sobivad erinevate kasutajate elustiiliga: frontier ja classic. Aktiivsest seiklejatest inspireeritud Gear S3 frontier on vastupidava ja aktiivse välimuse ning püsiva stiiliga nutikell, mis ühendab endas vormi ja funktsioonid. Frontier on mõeldud sobituma igasse keskkonda, olgu selleks siis tööga seotud tegevused või vaba aeg. Gear S3 classic avaldab austust enamiku ikooniliste ajanäitajate minimalistlikule ja elegantsele stiilile.

„Gear S3-ga jätkame oma kantavate seadmete kategooria pärandi täiustamist, mis pakub tarbijate elustiili jaoks mitmekülgseid valikuid,“ kommenteeris Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma. „Samsung Gear S2 tegi nutikellade kategoorias märkimisväärseid edusamme, esitledes isikupärastatavat sihverplaati ja funktsionaalset pöörlevat äärt, mis pakuvad intuitiivset nutikella kasutamise kogemust. Nüüd laiendame uue Gear S3 abil oma Gear kollektsiooni ja esitleme mitte ainult suurepärast nutikella, vaid ka suurepärast kella,” lisas Antti Aasma.

Classic

Lisaks peenele välimusele vastab Gear S3 IP68 veekindluse standardile ja kõrgema taseme vastupidavusele, nii et tarbijad saavad seda kasutada igapäevaselt ilmastikutingimustest sõltumatult. Gear S3 tutvustab Gear sarjas esmakordselt materjali Corning® Gorilla® Glass SR+, mis on mõeldud spetsiaalselt kantavate seadmete jaoks ning tagab tugevama ja kriimustamiskindlama ekraani. 16 miljonilise värviga Always On Display (AOD) ja Super AMOLED tehnoloogia eristavad Gear S3 teistest nutikelladest veelgi. AOD näitab alati kellaaega, mitte ei tuhmu automaatselt mustaks, ja kujutab endast peent sihverplaati, mis imiteerib luksusliku analoogkella välimust ja olemust.

Gear S3 eripära ehk pöörlevat äärt on täiustatud uute funktsioonidega. Kasutaja saab ilma ekraani puudutamata kõne vastu võtta või sellest loobuda ning äratuse edasi lükata. Ekraanile kirjutades või joonistades, konverteeritakse sõnumid automaatselt tekstisõnumiteks. Rakenduse Reminders abil saab koostada lühimeeldetuletusi ja tegevuste nimekirju, mis aitavad hallata ka kõige kiiremat päevakava. Samuti toob Gear S3 toob mugavused kasutaja randmele nii, et nutitelefoni võib lausa koju jätta, kui seda tingimata vaja ei ole. Sisseehitatud GPSi funktsioon võimaldab kasutajal täpselt jälgida oma igapäevast liikumist ning altimeetri/baromeetri ja spidomeetri abil saab jälgida kõike alates kõrgusest ja atmosfäärirõhust kuni järskude ilmamuutuste, läbitud vahemaa ja kiiruseni.

Frontier

Nüüdsest saavad Gear S3 kasutajad valitud turgudel oma nutikellaga ka peaaegu kõikjal oste teha, kus kaardiga viibata või koputada saab, kasutades selleks Samsung Pay makseteenust. Samuti on Gear S3 välja arendatud tarbijate ohutust silmas pidades. Hädaolukorras saab kasutaja aktiveerida SOS-süsteemi ja asukoha määramise, et teavitada olukorrast perekonda, sõpru ja hädaabitöötajaid isegi ilma telefonita.

Kasutajatele pakutakse suurt valikut rakendusi, sealhulgas liikumis-, muusika-, uudiste, spordi- ja reisirakendusi – ja need kõik on optimeeritud Gear seadmete sarjale, sealhulgas Gear S2-le ja Gear S3-le. Nutikellade ajaloos esmakordselt on Samsung Knox Tizen kantavate seadmete arendustarkvara saadaval ka kolmandatele pooltele ning võimaldab haldusfunktsioone ja kohandatud rakenduste arendamist Samsungi kantavate seadmete ökosüsteemile.

Gear S3 lansseerimine Baltikumis toimub planeeritult 11. septembril ning seadme soovituslik hind algab 399 eurost.

Head Uudised GoodNews