1. Avaleht
  2. Toode
  3. UUS NUTITELEFON! Eesti turule jõuab Coolpad Torino S nutitelefon
UUS NUTITELEFON! Eesti turule jõuab Coolpad Torino S nutitelefon

UUS NUTITELEFON! Eesti turule jõuab Coolpad Torino S nutitelefon

coolpad-torino-s-and-coolpad-porto-sMais tuleb Eestis müügile Hiina ühe suurima nutitelefonitootja Coolpadi uuendusliku disaini ja soodsa hinnaga mudel Torino S. LTE võrguühendust toetav sõrmejäljelugejaga Coolpad Torino S tuleb müügile valges ja šampuse toonis soovitusliku jaehinnaga 179 eurot.

Torino S nutitelefoni loomisel on disainerid ammutanud inspiratsiooni loodusest. Tulemuseks on unikaalse korpusega nutitelefon, millel kumera äärega 2.5D ekraan annab telefonile voolujoonelise ja tervikliku välimuse.

Telefonil on 4,7-tolline HD resolutsiooniga ekraan (1280 x 720) 312,5 piksliga tolli kohta ning sõrmejäljelugeja tagaküljel. Nutitelefonil on kaks SIM-kaardi pesa, LTE võrk, mälumahtu 2 GB RAM + 16 GB ROM ulatuses, mida võib täiendada mikromälukaardiga. Jõudluse tagavad Qualcomm Snapdragon 410 protsessor ja Quad Core 1.2GHz. Telefoni on lihtne kasutada ka ühe käega.

Võimalik on salvestada viis sõrmejälge eri tegevustega – telefoni lahtilukustamisteks, rakenduste käivitamisegas, kiireks fotoks või selfiks, kõne salvestamiseks ning turvalisteks makseteks. Sõrmejäljelugeja on nii kiire, et selle abiga telefoni avamiseks läheb vaid 0,5 sekundit ja foto tegemiseks 0,24 sekundit. Sensor on väga tundlik ja täpne, mis võimaldab sõrmejälge tuvastada ka siis, kui näiteks sõrmed on märjad.

7,9 millimeetrise korpusega telefonil on infrapuna kaugpult ja OTG. Tagumise külje kaamera on 8MPga ja ees on 5MP kaamera. Operatsioonisüsteemiks on uus Android™ 5.1 Lollipop koos COOL UI 8.0. Aku maht on 1800 mAh. Telefoni mõõdud on 139 x 67,8 x 7,9mm.

Head Uudised GoodNews