1. Avaleht
  2. Toode
  3. Uus PEUGEOT 308 SW: stiilne ja ruumikas universaal
Uus PEUGEOT 308 SW: stiilne ja ruumikas universaal

Uus PEUGEOT 308 SW: stiilne ja ruumikas universaal

Peugeot 308SWPEUGEOT laiendab tootevalikut ja esitleb uut universaali.

Universaalkerega PEUGEOT 308 SW on täielikult uuendatud ning on oma eelkäijalt kaasa võtnud vaid nime.

PEUGEOT’ disainerid on loonud suurepärase universaalkerega auto, mis on dünaamiline, ruumikas, stiilne ja sportlik. Avarad mõõtmed (pikkus: 4,58 m ja kõrgus: 1,47 m) võimaldavad täita klientide ootusi, kes peavad oluliseks universaalkerega auto põhiväärtusi: mahutavus, ruumikus ja praktilisus.

610 dm3 (VDA 210 standardi järgi) mahutavusega on uue PEUGEOT 308 SW pagasiruum selgelt oma segmendi üks parimaid. Lihtsad vormid loovad praktilise ja väga mahuka pakiruumi. Moodulprintsiip saavutatakse tänu enneolematule lihtsusele ja efektiivsusele, ehk tagumisi istmed saab kokku klappida ühe liigutusega pagasiruumist, moodustades täiesti sileda põranda. Kvaliteetsed materjalid ning kõrgetasemeline viimistlus tagavad omakorda tippklassi sõidunaudingu.

Sarnaselt luukpära mudeliga, kasutab ka PEUGEOT 308 SW uut efektiivset moodulplatvormi (EMP2), mis tagab tervelt 140kg jagu vähendatud kaalu ning parema dünaamika. Tulemuseks teiste samaväärsete universaalide omast oluliselt nauditavam sõidukogemus.

Uus 308 SW on koheselt saadaval uute Euro6 normidele vastavate bensiini- ja diiselmootoritega, mis tagavad oma klassi ühed parimad näitajad. BlueHDi versioon seab oma segmendis uue standardi, pakkudes CO2 emissiooni vaid 85 g kilomeetri kohta ning keskmist kütusekulu alates vaid 3,6 liitrist.

PEUGEOT i-Cockpiti nime kandev uudne juhikoht on stiilne, rafineeritud ja ergonoomiline, luues juhile ja reisijatele uudse keskkonna ja tunnetuse.

Uue PEUGEOT 308 SW kvaliteedist annab märku iga hoolikalt viimisteltud detail, mille eesmärk on viia auto parimate hulka ning toetada margi tõusu kõrgemasse segmenti.

Uus PEUGEOT 308 SW, mida esitletakse esimest korda 2014. aasta Genfi autonäitusel, tuleb müügile 2014 aasta suvel.

Head Uudised GoodNews