1. Avaleht
  2. Toode
  3. UUS ŠOKOLAADISARI! Fazer toob turule reisikirest pakatava uue šokolaadide sarja
UUS ŠOKOLAADISARI! Fazer toob turule reisikirest pakatava uue šokolaadide sarja

UUS ŠOKOLAADISARI! Fazer toob turule reisikirest pakatava uue šokolaadide sarja

TravelSel kuul jõuab poodidesse Karl Fazeri uus šokolaaditahvlite sari Travel, mille iga tahvliga saab maiustaja osa reisiteemalisest elamusest – alates meelelahutuslikust videoloost kuni lennupiletini välja.

Travel sarja kuuluvad neljast maailma linnast, Rio de Janeirost, New Yorkist, Kopenhaagenist ja Londonist  inspireeritud maitsed – piparmündimaitselised šokolaadid värviliste kommidega, valged šokolaadid krõbeda lagritsa ja vaarikatükkidega, piimašokolaadid krõmpsuva iirise ja soolaküpsistega ning jääkohvi ja mudakoogiga.

“Travel sarja sünnilugu ulatub kaugele ajalukku ja kannab ajas edasi Karl Fazeri suurt reisilembust, pakkudes midagi värsket maiustajatele, kes otsivad pidevalt uusi maitseelamusi. Karl Fazer oli hingelt rändur, kes tõi oma ringreisidelt koju tavatuid hõrgutisi,” selgitas Fazer Eesti maiustuste kategooriajuht Triin Aasma. Ta lisas, et uus sari kõnetab seetõttu kindlasti kõiki, kes armastavad seiklusi ja reisimist ning peavad lugu heast maiuspalast.

KFTravel

Aasma lisas, et Karl Fazer Travel sari pakub vaheldust tavapärastele šokolaaditahvlitele nii maitse, kuju kui ka sisu poolest. “Uued maitsenüansid, šokolaaditahvlite uutmoodi kujundus ja eranditult iga šokolaadiga kaasas käiv auhind teevad sellest sarjast tõelise üllataja. Kas poleks mitte tore saada lisaks mõnusale maiusele ka näiteks lõbusa sambatunni Rio de Janeiros, vannipart oma Kopenhaageni hotelli või karikatuuri Big Beni ees,” tõi ta näiteid šokolaaditahvlites peituvatest elamustest.

“Eksklusiivseima auhinnana on maiasmokkadel võimalus võita lennupilet Rio de Janeirosse, New Yorki, Kopenhaagenisse või Londonisse,” lisas ta.

Karl Fazer Travel šokolaadid tulevad müüki 130-grammiste tahvlitena. Iga paberi pöördel on unikaalne kood, mille sisestamisel veebileheküljel www.karlfazertravel.com saab teada, milline unikaalne auhind šokolaadiga kaasneb.

 

Head Uudised GoodNews