1. Avaleht
  2. Majandus
  3. VAATA GALERIID! Lido avas Ülemistes uue restorani!
VAATA GALERIID! Lido avas Ülemistes uue restorani!

VAATA GALERIID! Lido avas Ülemistes uue restorani!

Foto: Andres Teiss
Foto: Andres Teiss

Kultusrestoranikett Lido avas Ülemiste keskuses oma teise ja seni suurima restorani Eestis.

Ülemiste Lido mahutab 300 inimest, kellele igapäevaselt pakutakse umbes 180 eri rooga söömiseks nii kohapeal kui kaasavõtmiseks. Läti restoraniketile on see kokku 11. restoran ja teine väljaspool koduturgu.

Lido Eesti turundusjuhi Tiina Kösti sõnul oli uuele söögikohale mitu kosilast, kuid liisk langes Ülemiste kasuks, sest see on Eesti suurim, hea asukohaga ning unikaalse ja kaasaegse ilmega. Just selline koht, kuhu Lido hästi sobib.

Foto: Andres Teiss
Foto: Andres Teiss

“Lido olemus on eestlastele tuttav ja lähedane. Me oleme hõlpsasti kättesaadavad ja pakume kõrge kvaliteediga roogasid mõistliku hinna eest,” ütles Köst. “Lido on kliendi vastu aus. Me kasutame ainult värsket, kvaliteetset ja lisandivaba toorainet ning valmistame iga päev värsked road.”

98 inimesele tööd andev Ülemiste Lido on 2009. aastal avatud Solarise Lido kõrval teine Eestis. Peagi on valmimas ka Eesti kolmas Lido restoran.

Ülemiste Lido meeleolukal avamispeol ühendasid kaks kosutavat kunsti, söögi ja muusika, fantaasiapillimängija Silver Sepp ja trummar Reigo Ahven, kes lõid helisid söögiriistade abil!

Lido on Läti üks vanemaid ettevõtteid, alustades tegevust juba 1987. aastal. Tänaseks on Lidost kasvanud Läti kuvandi lahutamatu osa. Edu aluseks on olnud mitmekesine menüü, lai valikuvõimalus, avatud köök ja nähtav söögi valmistamise protsess, samuti iseloomulik interjöör.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews