1. Avaleht
  2. Toode
  3. VÄGA ÕHUKE! Canon esitleb kõige õhemat 40x supersuumiga kaamerat PowerShot SX720 HS
VÄGA ÕHUKE! Canon esitleb kõige õhemat 40x supersuumiga kaamerat PowerShot SX720 HS

VÄGA ÕHUKE! Canon esitleb kõige õhemat 40x supersuumiga kaamerat PowerShot SX720 HS

PowerShot SX720 HSCanon tutvustas oma seni kõige õhemat ja võimsamat supersuurendusega kaamerat PowerShot SX720 HS. PowerShot SX sisaldab 20.3 MP CMOS andurit koos DIGIC 6 protsessoriga ning tagab head fotod ja täis-HD videod isegi rasketes valgustingimustes.

Ülilaia nurgaga 40x optilise suurenduse (24-960mm) ja 80x ZoomPlus funktsiooniga kergel taskukaameral on vaid 35,6 mm paksune korpus. Kaameral on täiustatud suurenduse kadreerimisabi funktsioon Advanced Zoom Framing Assist, mis teostab suurendust või vähendust automaatselt, reguleerides võtte parameetreid sõltuvalt kaadri laiusest. Asukohta muutes kohandab PowerShot SX720 HS-i intelligentse pildistabilisaatori funktsioon kaamerat pidevalt, et tagada kvaliteetsed pildid ka rappuval teekonnal.

Videosalvestus toimub täis-HD filmina, kuni 60p, MP4 vormingus. Canoni dünaamiline pildistabilisaator koos automaatse tasakaalustusega tagab ühtlase salvestuse isegi liikumise ajal või keerulise nurga alt pildistades, korrigeerides kaamera rappumist viiel erineval teljel. Võimalus on kasutada lühifilmi režiimi – valida saab nelja-, viie- või kuuesekundilisi klippe koos erinevate esitusvõimalustega, kaasa arvatud aegluubis ja topeltkiirusega esitus. Paremaks käsitsi reguleerimiseks võib kasutada MF Peaking režiimi, mis tagab ideaalse fookuse nii fotode kui filmide korral.

PowerShot SX720 HS 2

Creative Shot režiimi aktiveerimisel teeb PowerShot SX720 HS pildist automaatselt viis versiooni, kasutades erinevaid filtreid ja efekte. Kaamera abil saab lisaks koostada lugudest videoalbumeid, kasutades Story Highlights režiimi.

Dünaamiline NFC ja Wi-Fi võimaldab lihtsalt fotosid või videosid jagada ühilduva nutitelefoni või Connect Station CS100-ga. Vajutades Wi-Fi nuppu saab juurdepääsu Wi-Fi funktsioonile, et jagada ja varundada pilte teistesse ühendatud seadmetesse. Image Sync funktsiooni abil saab pilte arhiveerida, salvestades pilte erinevatesse pilveteenustesse, nagu näiteks Canoni irista – pilveplatvorm, mis võimaldab salvestada pilte automaatselt ja teha kaamera mälusse ruumi, ent koostada ka galeriisid. Pildistamisel saab juhtida kaamerat ka juhtmevabalt nutitelefoni abil.

PowerShot SX720 HS põhiomadused:

  • Kerge kaal
  • Suurepärane filmide tegemiseks
  • Lihtne ühendamine, jagamine ja varundamine
  • Ideaalne hetkede jäädvustamiseks nii päeval kui ka öösel
Head Uudised GoodNews