1. Avaleht
  2. Toode
  3. Väikese Tomi mängurakendus tõusis sel nädalal Google Play poes allalaetavuse tippu
Väikese Tomi mängurakendus tõusis sel nädalal Google Play poes allalaetavuse tippu

Väikese Tomi mängurakendus tõusis sel nädalal Google Play poes allalaetavuse tippu

Väikese Tomi mängurakendus tõusis sel nädalal Google Play poes allalaetavuse tippuAndroid nutitelefonidele loodud Premia jäätisemäng Väike Tom, kus mängijatel on võimalik virtuaalsete punktide asemel võita päris jäätist, tõusis sel nädalal Google Play poes Eestis enim allalaetud uueks tasuta Android-rakenduseks.

Premia Tallinna Külmhoone brändijuhi Katrin Tamme sõnul on jäätiste pakenditelt tuntud Väike Tom olnud juba pikka aega armastatud ja populaarne tegelane nii suuremate kui väiksemate jäätisesõprade hulgas ning uue rakendusega on kõikidel huvilistel võimalik oma oskused lustakas Väikese Tomi mängus proovile panna. „Fakt, et mängijatel on võimalik võita virtuaalses maailmas mängides lisaks punktidele ka päris jäätist, on iga jäätisefänni jaoks kirss tordil,“ lisas Tamm.

Väikese Tomi mäng, mida on tänaseks Google Play poest alla laetud juba üle 3600 korra,  on Premia Väikese Tomi mango-vaarika fruuti jäätisest inspireeritud ajaviitemäng, milles mängijal tuleb püüda võimalikult palju vaarikaid ja mangosid samal ajal puude eest kõrvale põigates. Premia loosib sel suvel iga nädal kõikide mängijate vahel välja neli kasti jäätist, lisaks saab premeeritud nädala parim ehk nädala tippskoor. Loosimised toimuvad 19.05 – 31.07.2014.

Rohkem informatsiooni leiab SIIT.

Head Uudised GoodNews