1. Avaleht
  2. Majandus
  3. VAIMUKALT OMANÄOLINE! Tiger avab poed Rocca al Mares ja Kristiines
VAIMUKALT OMANÄOLINE! Tiger avab poed Rocca al Mares ja Kristiines

VAIMUKALT OMANÄOLINE! Tiger avab poed Rocca al Mares ja Kristiines

Tiger01Kõikjal Euroopas oma loovate toodete ja taskukohaste hindade poolest tuntud Taani jaekett Tiger avab aasta algul Tallinnas kaks uut kauplust. Esimene uus Tiger avab uksed veebruari alguses Rocca al Mare kaubanduskeskuses ja teine peatselt pärast seda Kristiine Keskuses.

Mõlema kaubanduskeskuse juhi Mati Popsi sõnul on Tiger omanäoline pood lõbusa kontseptsiooni ja tootevalikuga, mis kasvatab kindlasti kaubanduskeskuse külastajate hulka. „Tiger on kaubamärk, mis genereerib sagedasi korduskülastusi, mistõttu võidab selle kaupluse kohalolust terve ostukeskus,“ selgitas Mati Pops.

Baltikumis Tiger kauplusi opereeriva SIA Tiger Shop juhatuse liikme Nils Stora sõnul on Tigeril tänaseks Euroopas 27 riigis juba 585 kauplust ning jaekett on alustanud laienemist ka Põhja-Ameerikasse ja Aasiasse. Iga nädal avab uksed kolm uut Tiger kauplust.

Tiger02

„Tigeri külastamine on inimeste jaoks omamoodi seiklus, sest paljuski Tigeri oma Kopenhaageni disainimeeskonna loodud kaubad on ühelt poolt igapäevaselt praktilised ja vaimukad, teisalt aga taskukohased ja kvaliteetsed. Tigeri ostjaskond teab, et iga külastus toob kaasa uusi avastusi. Seetõttu ei käida seal ainult konkreetse ostusooviga, vaid ka niisama argiõhtusel elamusretkel. Hetkel tegutseb Baltikumis 14 Tiger kauplust – 3 Eestis, 5 Lätis ja 6 Leedus,“ lausus Stora.

Eesti ostlejate lemmik-kaubanduskeskuste Rocca al Mare ja Kristiine juhi Mati Popsi sõnul plaanib ettevõte algaval aastal üllatada mõlema keskuse külastajaid nii mõnegi uue kauplusega. „Peame järjepidevalt laienemisplaane ning aktiivseid läbirääkimisi mitmete tuntud poekettide esindajatega, kes avavad loodetavasti üsna pea meie keskustes oma esimesed kauplused Eestis,“ kinnitas ta.

Head Uudised GoodNews