1. Avaleht
  2. Toode
  3. Valio toob turule kodumaised marjarikkad jogurtismuutid
Valio toob turule kodumaised marjarikkad jogurtismuutid

Valio toob turule kodumaised marjarikkad jogurtismuutid

JogurtismuutiMai alguses saabub kauplustesse müügile Alma jogurtismuutide sari, mille banaani-maasika-kiivi, õuna-pirni-banaani ja mango-passioonivilja maitselistes smuutides on koguni 12 protsenti marju ja vilju.

Valio Eesti turundusdirektori Krista Kalbini sõnul ühendab Eestis esmakordselt müügile tulev jogurtismuuti jogurti ja smuuti parimad omadused. „Suviselt marjane smuuti on kiirelt tarbitav ja tervislik, kuid samas toitev hommikueine või vahepala. Jogurtismuuti on pakendatud mugavasse pudelisse, mis sisaldab just sobiva koguse smuutit üheks toidukorraks, kuid mida võib ka endaga kotis kaasas kanda,“ rääkis Kalbin.

Alma jogurtismuutides on 12% marju ja vilju, mida on üle kolme korra enam kui pudelijogurtites keskmiselt. „Jogurtismuuti on kindlasti meelepärane kõigile neile, kes armastavad kodus blenderiga marjasmuutisid valmistada – jogurt annab smuutile mõnusalt siidise tekstuuri ja muudab smuuti rikkalikult toitvaks vahepalaks,“ lisas Kalbin.

Sarnaselt teistele Alma jogurtitoodetele valmivad 275-grammistesse pudelitesse pakendatud jogurtismuutid Tartumaal asuvas Laeva meiereis värskest eestimaisest piimast ning need on säilitusainevabad.

Valio Eesti on üks suurimaid kohalikke piimatööstusettevõtteid. Peamiselt Kesk- ja Lõuna-Eesti farmide toorpiimast valmistatud Valio Eesti tooteid leiab ka Lätist, Leedust, Itaaliast, Rootsist ja Ameerika Ühendriikidest. Rohkem kui 360 töötajaga Valio Eesti on juhtivaid kohalikke toorpiima kokkuostjaid, piimatoodete, sh juustude, eksportijaid ning Võru ja Laeva üks suurimaid tööandjaid. Ettevõtte tootevalikust leiab igapäevaseid, aga ka funktsionaalseid piimatooteid, mille aluseks on Valio rahvusvahelise kontserni teaduslikud uuringud ja uued tootmismeetodid. Valios läbi viidud teadustööd on hinnatud ka Nobeli preemiaga.

Head Uudised GoodNews