1. Avaleht
  2. Toode
  3. Valio uued riivjuustud valmisid koostöös tippkokk Koit Uustaluga
Valio uued riivjuustud valmisid koostöös tippkokk Koit Uustaluga

Valio uued riivjuustud valmisid koostöös tippkokk Koit Uustaluga

Riivjuust_küpsetisteleValio Atleet juustusarja lisanduvad jaanuarikuus spetsiaalselt küpsetistele ja pastale mõeldud riivjuustud, mille väljatöötamisel oli abiks Eesti Peakokkade Ühenduse liige Koit Uustalu.

Valio Eesti turundusdirektori Krista Kalbini sõnul on tarbijate maitse muutumas üha nõudlikumaks, mistõttu tuleb ka tootearendusse veelgi enam panustada. „Täiuslike omadustega uudistoodete väljatöötamiseks otsustasime sel korral kaasata pikaaegse restoranikogemusega Koit Uustalu, kes aitas peakoka pilgu läbi uute riivjuustude maitset ning konsistentsi suunata,“ selgitas Kalbin.

Kalbini sõnul on koostöö tippkokaga olnud põnev ja viljakas, mille tulemuse headuses saavad kõik oma koduköökides veenduda. „Atleet riivjuust küpsetistele on ideaalne kaaslane pirukate ja ahjuroogade koostises. Eriti hästi sobib see ka soojade ahjusaiade valmistamiseks, mida paljud meist oma lapsepõlve lemmik hommikusöögina mäletavad. Spetsiaalne riivjuust pastale lisab aga Itaalia köögist tuttavale roale aromaatsust ja mahlasust,“ ütles Kalbin.

Riivjuust_pastale

Atleet riivjuustu pakendite tagaküljelt leiab retseptisoovitused Koit Uustalult, kes soovitab riivjuuste teadlikult valida vastavalt  roale. „Pastale sobiva konsistentsiga Atleet riivjuust lisab roale pikantsust, kreemisust ja soolakust. Küpsetistele mõeldud riivjuust on aga mõnevõrra tugevama konsistentsiga ning selle parimad omadused tulevad välja erinevates ahjuroogades, kus kuumade temperatuuride mõjul muutub juustu maitse ja aroom tugevamaks,“ selgitas Uustalu, kes on juhtinud restoranide Foody Allen ja Neikid köögimeeskondade tööd.

Võru juustumeistrite käe all valmivad riivjuustud jõuavad poelettidele 200-grammises pakendis. Laktoosivabad ja kõrge valgu- ning kaltsiumisisaldusega Atleet riivjuustud on tervislik valik igasse päeva. Sarnaselt teistele Atleet sarja toodetele on ka uute riivjuustude pakendile lisatud maitsetugevuse skaala, mis aitab juustu valida selle maitse intensiivsuse alusel. Atleet riivjuustud kuuluvad maitseomaduselt mahedate juustude hulka.

Head Uudised GoodNews