1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Viasat kudus tuntud skulptuuridele soojad sallid
Viasat kudus tuntud skulptuuridele soojad sallid

Viasat kudus tuntud skulptuuridele soojad sallid

Mitmetes Eestimaa suuremates linnades on märgilise tähendusega monumendid ja skulptuurid saanud kaela Viasati logo kandavad sinist värvi soojad ja kohevad sallid.

Tallinnas võib Viasati salle näha nii Tammsaare kuju kui ka Tauno Kangro poolt loodud korstnapühkija kaelas, Viljandis ehib sall Jakobsoni, Pärnus Jannseni, Võrus aga Kreutzwaldi kuju. Tartus soojendab Viasati sall purskkaevul suudlevaid tudengeid.

Viasat
Viasat

“Kudusime Eestimaa armastatud skulptuuridele pehmed ja soojad sallid kaela, et käre pakane neid ei näpistaks ega paks lumevaip liiga teeks,” kommenteeris Viasati turundusjuht Mari Villem, lisades: “Hoolivust ei ole kunagi ju liiga palju.”

Ja mis näitaks paremini hoolivust ja soojust, kui koostöös Eestimaa memmedega kootud suured ja soojad sallid. Sallid sümboliseerivad ühtlasi ka südantsoojendavaid hetki pere või sõprade ringis – Viasati talvine filmivalik, mis sisaldab hooaja suurimaid menufilme, toob inimesed kodudesse kokku ja muudab kõigi olemise mõnusaks. Et õdusat meelelahutust ikka tõepoolest kõigile jaguks pakub Viasat nüüd paketti Viasat Kuld superhinnaga, eripakkumisse kuulub ka tasuta liitumine. Kampaaniast lähemalt http://kampaania.viasat.ee/

Viasat kuulub Euroopa juhtivasse meediakontserni Modern Times Group ning on juhtiv rahvusvaheline kanalitootja nii spordi, filmi kui ka dokumentalistika vallas, tootes Eesti jaoks nelja spordikanalit, nelja filmikanalit ning kolme dokumentalistikakanalit. Viasat on Eesti esimene digi-TV operaator, kes pakub satelliit digi-tv teenust alates 2002. aastast. Viasati digitelevisioon on kättesaadav kogu Eesti territooriumil.

Head Uudised GoodNews