1. Avaleht
  2. Majandus
  3. VIDEO! Vaata, kuidas Steve Jobs kümme aastat tagasi esimest korda iPhone’i tutvustas
VIDEO! Vaata, kuidas Steve Jobs kümme aastat tagasi esimest korda iPhone’i tutvustas

VIDEO! Vaata, kuidas Steve Jobs kümme aastat tagasi esimest korda iPhone’i tutvustas

Täna Eesti aja järgi kell 20 toimub Californias iPhone’i uusima, väidetavalt X nime kandva mudeli avalik esmatutvustus.

Meeldetuletuseks saab vaadata lahedat videot, kuidas Apple’i asutaja Steve Jobs kümme aastat tagasi esimest korda iPhone’i tutvustas.

Esimesel, 2007. aastal müüki jõudnud iPhone’il oli 3,5-tolline ekraan, 2-megapiksline kaamera ning kaheksa gigabaiti mälumahtu. Praeguseks on iPhone 1,2 miljardi müüdud telefoniga üks populaarsemaid tehnikavidinaid maailmas.

Tele2 müügi- ja turundusdirektori Kristjan Seema sõnul liigub uuest, 2017. aasta iPhone’st rohkem kuulujutte kui tulnukate maandumisest ning arvatakse, et iPhone 8 tuleb üle aastate suurimate uuendustega. “Tehnikamaailm ootab mitut uut mudelit. Elementaarne, et uus on igatpidi paremate tehniliste näitajatega nii kaamera, võimsuse kui ka aku mahutavuse poolest, samuti palju põnevamate lisavõimalustega,” selgitas Seema. Ta lisas, et ilmselt on tegemist läbi aegade kõige kallima iPhone’iga, mille tippmudeli hind ületab 1000 eurot ja nagu uute mudelite puhul ikka, siis esimesed kogused on piiratud.

“Näiteks prognoositakse, et vingeim, tõenäoliselt X nime kandev telefon on senisest suurema, äärest-ääreni ekraaniga, ilma nn kodu-nuputa ning näoskänneri ja juhtmevaba laadimisega. Ka arvatakse, et tippmudelikaamerad ja tarkvara ühendavad päris- ja virtuaalmaailma,” lisas Seema.

Head Uudised GoodNews