1. Avaleht
  2. Majandus
  3. ZOOMBOOK! Fotoraamatute tootja ZOOMBOOK siseneb Eesti turule 1000 raamatu kinkimisega
ZOOMBOOK! Fotoraamatute tootja ZOOMBOOK siseneb Eesti turule 1000 raamatu kinkimisega

ZOOMBOOK! Fotoraamatute tootja ZOOMBOOK siseneb Eesti turule 1000 raamatu kinkimisega

Zoombook_1Seni Lätis ja Leedus tegutsenud isikupärastatud fotoraamatute tootja ZOOMBOOK avas täna Eestis veebipoe Zoombook.ee. Kampaania avalöögina antakse 1000 esimesele kasutajale enda piltidega täidetud raamat tasuta.

„Me usume, et trükitud raamatud kannavad ka praegusel digitaalajastul erilist rolli ning sarnaselt tehnoloogiale käivad ka need ajaga kaasas. Sellepärast soovime oma toodetega olla võimalikult innovatiivsed,“ sõnas ZOOMBOOK’i Eesti turu juht Miglė Tamuliūnaite. „Tahame, et Eesti inimesed saaksid testida meie kvaliteetseid tooteid ning sellepärast anname ära 1000 fotoraamatut täiesti tasuta.“

„Oleme alates tootmise alustamisest 2012. aastal investeerinud tehnoloogiasse ligi kaks miljonit eurot, et saaksime pakkuda üksnes parimat kvaliteeti nii toodete kui teeninduse vallas. Näiteks meie Xeikon 8500 digitaalsed trükimasinad on ühed oma klassi parimad. Ühtlasi oleme tänaseks ennast Leedu ja Läti turgudel tõestanud ning Eestisse laienemine on meile uus väljakutse,“ lisas Tamuliūnaite.

Zoombook_2

Uue veebikaubamaja interaktiivne platvorm võimaldab kasutajatel mugavalt ja lihtsalt kujundada erinevaid tooteid otse arvutist, sotsiaalmeediast või nutiseadmetest lisatud fotodega. Lisaks leiab veebilehelt info tasuta 20×20 cm suuruse fotoraamatu saamiseks.

Zoombook_3

Lisaks fotoraamatutele kuuluvad ZOOMBOOK’i tootevalikusse veel fotolõuendid, kalendrid, märkmikud, värviraamatud, päevikud ja postkaardid, mida on võimalik tellida täpselt enda maitse järgi kujundatuna. Samuti on nii fotoraamatuid kui ka postkaarte võimalik luua kasutades Androidi ja Apple’i nutirakendusi. Pärast tellimuse esitamist jõuab toode Omniva pakiautomaati või toimetatakse kulleriga koju.

Head Uudised GoodNews