1. Avaleht
  2. Äri
  3. 1Partner Advisory tunnistati olulise rahvusvahelise sertifikaadi vääriliseks
1Partner Advisory tunnistati olulise rahvusvahelise sertifikaadi vääriliseks

1Partner Advisory tunnistati olulise rahvusvahelise sertifikaadi vääriliseks

1Partner Advisory omandas olulise kinnisvaravaldkonna rahvusvahelise kvaliteedisertifikaadi Regulated by RICS, mis kinnitab ettevõtte vastavust kõrgetele eetilistele ja professionaalsetele standarditele.

“Ennekõik on RICS-sertifikaadi olemasolu vajalik nende rahvusvahelise haardega kinnisvarainvestorite jaoks, kes vajavad enda jaoks võõrastel turgudel usaldusväärset ja kompetentset nõustajat,” selgitas 1Partner Advisory juhtivpartner Mihkel Pärtel sertifikaadi olulisust ja praktilist kasu ning viitas ühtlasi, et kogu Baltimaade kinnisvarasektoris on vaid üksikuid vastava sertifikaadi omanikke.

RICS ehk Royal Institution of Chartered Surveyors on 1868. aastal Londonis asutatud, kuid praeguseks juba ülemaailmne organisatsioon, mis akrediteerib kinnisvaraga tegelevaid spetsialiste ja ettevõtteid. Tänu enam kui 134 000 kvalifitseeritud valdkonna professionaalist liikmele üle maailma on RICS esindatud kõikidel olulistel finantsturgudel. Regulated by RICS võrgustikku kuulumine tähendab ennekõike usaldusväärsust ning kvaliteeti, seda nii kohalikul, riigisisesel kui rahvusvahelisel tasandil.

“1Partner Advisory on esimene puhtalt kinnisvara investeeringute nõustamisele pühendunud ettevõte, kes on Eestis selle sertifikaadi saanud. Tegemist on samaaegselt olulise sammuga ettevõtte arengus kui ka suure tunnustusega kogu meie meeskonnale,” tundis Mihkel Pärtel omandatud sertifikaadi üle uhkust.

Monika Kuzmina Peatoimetaja