1. Avaleht
  2. Äri
  3. 2020. aasta oli Admiral Marketsi tegutsemisaja edukaim
2020. aasta oli Admiral Marketsi tegutsemisaja edukaim

2020. aasta oli Admiral Marketsi tegutsemisaja edukaim

Admiral Markets püstitas 2020. aastal tegutsemisaja kasumirekordi: puhaskasum oli 20,3 miljonit eurot ehk 340% rohkem kui aasta varem.

Ettevõtte kauplemise netotulu kasvas möödunud aastal 47,1 miljoni euroni. 2019. aastal oli vastav näitaja 23,2 miljonit eurot. Puhaskasumi marginaal oli 2020. aasta kokkuvõttes 43% (2019: 20%). 2020. aastal tegid ettevõtte kliendid 66,9 miljonit tehingut võrdluses aasta varasemaga, mil vastav näitaja oli 31,8 miljonit.

Ettevõtte juhatuse esimees Sergei Bogatenkov ütles, et möödunud aasta rekordtulemused viisid ettevõtte märgatavalt lähemale 2030. aastaks seatud eesmärgile pakkuda finantsvabadust 10 miljonile kliendile. “Loomulikult oleme äriliste tulemuste üle väga õnnelikud, ent kõige olulisem on see, et oleme suutnud tagada stabiilse ja turvalise töökeskkonna töötajatele kõikjal meie kontorites üle maailmas. Seda ajal, mil oleme tunnistajaks ajaloo suurimale tervishoiukriisile,” nentis Bogatenkov.

“Üheks suurimaks sisuliseks saavutuseks oli meie uue kauplemisrakenduse turule toomine, mis võimaldab mobiilset kauplemist ja investeerimist lihtsamalt kui eales varem. See on lahendus, mis teeb finantsmaailma teenuste kasutamise lihtsaks ka algajale kauplejale. Inimesele, kellel puudub varasem kogemus finantsturgudelt. Saame seeläbi laiendada oma kliendibaasi, pakkudes klientidele parimat kohalikku kauplemis- ja investeerimiskogemust,” selgitas Bogatenkov.

Ta rõhutas aina kasvavat vajadust pöörata tähelepanu keskkonnateadlikkuse kasvatamisele. “Globaalse ettevõttena, millel on kontorid 19 riigis üle maailma, saame üheskoos tegutsedes vähendada jalajälge, mille ümbritsevale jätame. Samuti on oluline ühiskonnale tagasi anda ja aidata neid, kes vajavad muutlikel aegadel tuge,” selgitas juhatuse esimees.

Kuna kultuur on üks valdkondadest, mida möödunud aasta tugevalt puudutas, otsustas Admiral Markets alustada koostööd Eesti Kontserdiga.

5. märtsil teavitas ettevõte avalikkust nime muutusest: ettevõtte uueks nimeks saab Admirals.

Sergei Bogatenkov tänas kõiki inimesi ja koostööpartnereid, kes on ettevõtet selle 20-aastasel teekonnal saatnud. “Need on ühised õppetunnid, edulood ja töö pikaajalise eesmärgi nimel. Olen südamest tänulik kõigile, kes on aidanud meil nii suurepäraseid tulemusi saavutada. Ma loodan, et sel aastal saabub kauaigatsetud lahendus COVID-19 kriisile ja saame naasta tavapärase elu juurde.”

Head Uudised GoodNews